Connect
To Top

5 Fettförbrännande Pass Som Är Intensivt Snabba

Ett träningspass behöver inte vara långt för att det ska vara tufft, de här snabba 20-30 minuters passen är ett bevis på det. De må vara korta, men mycket brutala och ärliga.

Gå Hela Vägen
Rodd eller löpning i 20 minuter. Ditt mål är att ta dig så långt  som möjligt distansmässigt. Försök att öka distansen för varje pass. Förr eller senare så kommer du nå dina mentala och fysiska gränser och du börjar se förändring på riktigt.

Repetitionsmax Med Din Kropppsvikt
Välj en kroppsviktsövning, till exempel armhävningar, squats, burpees eller utfall. Gör så många repetitioner du kan under 20 minuter. Var noga med formen och hållningen. Tänk på att inte ta ut dig helt under det första setet, så du har ork igenom nästan hela passet.

Överkroppsmardröm
Ladda bänkpressen med vikter tills du har cirka 60-65% av ditt RM (repetitionsmax). Gör så många repetitioner du kan. När du är klar, ta ett djupt andetag och gör så många pullups/chins du kan. Ett set avklarat. Gör totalt fem set och vila 2 minuter mellan varje set.

Burpees Prison Style
Börja med att göra 20 burpees, gå därefter 5 meter. Den korta promenaden är din vila. Gör därefter 19 burpees och gå 5 meter. Fortsätt så ända tills du är nere på en burpee. Hur lång tid det tar beror på hur hårt du kör och hur mycket ork du har, sätt upp mål för dig själv, till exempel att ta dig igenom hela rutinen utan vila eller att klara hela passet under en viss tid.

100-Kilosutmaningen
Välj en basövning, till exempel bänkpress, knäböj eller marklyft. Ladda stången så den totala vikten hamnar på 100 kilo. Sätt en timer på 30 minuter och gör så många repetitioner du kan under den tiden. Om 100 kilo är för tungt för dig, använd en vikt på ungefär 60% av ditt RM eller en vikt som du minst kan lyfta 10 gånger. Den här rutinen är enkel, men inte lätt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Bränna Fett