Connect
To Top

5 Effektiva Övningar Som Får Triceps Att Växa Snabbt

Hemligheten till att bygga en stor arm sitter i triceps. Det är något speciellt med stora biceps, absolut, men det kan bli en besvikelse när du speglar dig om du inte sett till att ha tränat triceps minst lika mycket som biceps. Hur får du då riktigt grova triceps?

Viktigt att veta är att triceps utgör en större del utav armen, därför kommer du uppleva och märka att hela överarmen blir betydligt större om du också har vältränade triceps.

Det finns många riktigt bra övningar som belastar triceps alla delar, inre-, yttre-, och långa huvudet utgör hela muskeln och några övningar vi kan rekommendera för stående ovationer när du flexar triceps är  bland annat dessa.

Liggande tricepspress med stång. Då vi alla har olika flexibilitet i handlederna så bör vissa utföra denna övning med en Z-stång istället. Övningen belastar samtliga tre huvuden.

Liggande tricepspress med hantel. Liksom tricepspress med stång så belastar den här övningen triceps samtliga tre huvuden på ett utmärkt sätt.

Kickbacks med hantel. Kickbacks är perfekt för att träna hela triceps. Om du vill ha ut mer av övningen så kan du köra långa set om flera repetitioner tills det bränner i musklerna.

Kickbacks med kabel. Samma utförande som med hantel och det belastar triceps på samma sätt. Detta är en variant.

Tricepspress över huvudet med Z-stång. När du har armarna uppåt så sträcks triceps långa huvud extra mycket, vilket ger riktigt bra träning när muskeln kontraheras. Dessutom hjälper överhandshandfattningen till att träna triceps yttre huvud. Tänk på din hållning och att spänna magmusklerna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Bodybuilding