Connect
To Top

Alla ting är 3…

Min low day började på sämsta tänkbara sätt!
1. Formen har en förmåga å se som sämst ut när det är dax för form update, vilket resulterade i ytterligare en veckas missnöje från min sida. Känslan är okej, stryker jag med handen över absen känns dem rätt tydligt å naveln har blitt “grundare”. Syns även över axlarna där jag fått mer konturer, men ser fortfarande ut som skit i spegeln, svullen å tråkig. Skam den som ger sig, bara dra på sig hoodien igen o köra på, nästa vecka kanske känslan o spegelbilden överensstämmer.

Som nummer 2 på sämsta-tänkbara-start-på-low-day-listan kommer spårvagnsföraren som måste ha glömt karta, kompass å hjärna hemma! Jag är nämligen 97% säker på att jag klev på rätt spårvagn.. Vilket innebär att det är han som kör åt helt fel håll å jag hamnar borta vid Linné innan jag upptäcker att färden går åt motsatt riktning.. När jag väl kommit av vagnen är det 18 minuters väntetid för att ta sig tillbaka så de två hållplatser jag från början tänkt åka på en restid på ca 3 minuter slutade i över en kilometers promenad i mestadels uppförsbacke med en kropp som precis kört morgoncardio å som bokstavligt talat skrek efter frukost… De som känner mig vet påt ungefär vilken nivå mitt humör befann sig på då.

Eftersom “alla goda ting är tre” är säkert de onda tingen också de. Å en 3e plats får alla frestelser som befann sig i lunchrummet på jobbet idag; Pizza, havreflarn med och utan choklad, dammsugare, ngn typ av kanelbulle, mjukt bröd, saft & cola.

Men eftersom jag i slutändan ändå är en rätt positiv person måste jag ju även göra en lista över tre goda ting denna underbara low day.

1. Hann träffa goa Sarah en snabbis på dagens första cardiopass, hennes positivitet och kämparglöd smittar alltid av sig!

2. Jag har världens bästa jobb! Och idag var inget undantag, trots att min minst omtyckta operation vesicotomi befann sig bland dagens operationsfall har jag haft en go arbetsdag.

3. Jag har 150g nötkött, 100g torsk, 70g kalkonbröst å 25g casein kvar att äta , oh happy day! 😀

Imorgon väntas ett plyopass på morgonen, jobb 12-21 å sedan ett glutes pass efter de. Med andra ord kommer min konstanta träningsvärk i rumpan underhållas, preciiiis som det skall va!

image

ABSolutely miss my abs!

Nej nu ska jag njuta av min mat! Ciaao!

1 Comment

 1. Lisa

  2014/03/04 at 10:33

  Kan du inte beskriva mer hur ett plyo pass går till? Och för den delen vad brukar du köra för övningar för tex ben/rumpa 🙂 skriv mer om din träning :! Du är grym!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Josefin Lindell

 • Sockerfri Gulerodskage!

  Aloha! Första jobbdagen på en månad avklarad & det känns gött o vara tillbaka 😀 Kikar bara in lite snabbt här...

  Josefin Lindell2015/10/19
 • Middagstips för pastaälskare!

  Gjorde precis en drömgo pastarätt! 😀 Återigen använde jag mig av lite nyttigare alternativ av råvaror. Så istället för vanlig pasta...

  Josefin Lindell2015/10/16
 • “Life is short, eat dessert first”

  Aloha! Njuter för fullo av mina sista dagar på semestern, känns som att jag varit borta från Blå stjärnan i en...

  Josefin Lindell2015/10/16
 • I’m back!

  Long time no see! Kan inte minnas hur många ggr jag startat mina blogginlägg med just det uttrycket 😛 Men när...

  Josefin Lindell2015/10/15
 • Linnet OCH trosorna ut & in…

  ..that kind of a day! Överskriften sumerar min dag rätt bra! Denna low day har min hjärna verkligen gått på lågvarv!...

  Josefin Lindell2015/08/13
 • Once you see results, it becomes an addiction

  Nu är det ynka 8 veckor kvar till SM & vi har kommit till det stadiet i dieten där man ser...

  Josefin Lindell2015/08/11
 • Oh happy day!

  Lyckades pricka in en solig ledig torsdag!!! 😀 Hunnit ligga ute i solen någon timma, men matklockan ringde o det var...

  Josefin Lindell2015/08/06
 • Låt det bli morgon snart…

  …när man vaknar upp 01:34 å blir besviken över att klocka INTE är mer vet man att det är natten innan...

  Josefin Lindell2015/07/31
 • Summer lovin!

  Ääääntligen lite sol å värme! Denna helgen har jag hunnit med både årets första shorts premiär och solat utomhus i bikini...

  Josefin Lindell2015/06/28