Connect
To Top

Amatörer Och Proffs Sida Vid Sida På Fitnessgalan

Fitnessgalan Sports Weekend arrangerar för tredje året i rad fitnesstävlingen Nordic Grand Prix. 2016 är arenan större och en nyhet, som verkligen är något utöver det vanliga, är proffstävlingen i Men’s Physique och Bikini Fitness som är första i Sverige någonsin.

Nordic Grand Prix, som denna gång utspelar sig i Friends Arena i Stockholm, är två tävlingar. En tävling för amatörer och nybörjare inom fitness och en tävling för fullblodsproffs inom Physique och Bikini. Det betyder att svenskar för första gången någonsin kan placera sig sida vid sidan med eliten inom sporten på hemmaplan.

Bland proffsen som märks som besökare på Fitnessgalan och Nordic Grand Prix hittar vi Steve Cook, Ashley Kaltwasser (som har vunnit Olympia i Bikini Fitness tre gånger), Parker ”Physique” Egerton och Athletic Fitness-världsmästaren Ako Rahim. Om du vill träffa proffsen i träningsindustrins snabbast växande fitnessgrenar, då vill du besöka Fitnessgalan 7-8 maj.

Följ Fitnessgalan på Facebook för senaste nyheterna. Anmäl dig som tävlande HÄR och köp dina biljetter HÄR. Iron Man Magazine kommer finnas på plats för att bevaka tävlingarna. Ses vi där?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Motivation