Connect
To Top

Att arbeta med människor

I går hade jag en fullspäckad dag på Gladius gym där jag fick träffa många klienter och både tävlande för poseringsträning/formkoll men även vanliga motionärer. Det som jag gillar med mitt arbete som personlig tränare/Kostrådgivare men även som coach och online coach är just variationen som blir i arbetet.

Att få hjälpa tävlande i posering är fantastiskt roligt då man får jobba mycket med att hitta en posering som passar just denna individ och få fram denna personens personlighet i poseringen. Och när det väl sitter så blir det så förbannat bra och det är intressant och att man kan se en sån stor skillnad i en persons personlighet på bara 15 minuters träning.

Några av mina klienter som åker ända från Örebro för o poseringsträna, och detta gör dom ca två gånger i månaden så de är verkligen att vilja ge allt till tävling!

12179137_10153650620216341_716154393_n

Att efter ha träffat tävlande och få träna en “vanlig Svensson” är också så roligt för dessa individer skiljer sig så mycket med ändå så lika. Alla är villiga att ge allt för o nå sina mål och för mig finns det ingen speciell “kategori” på mål som är roligare utan allt handlar om personen. Är personen villig att ge mig 110% och verkligen visa en vilja på att leverera då blir jag taggad och passen blir så fantastiskt roliga och jag måste säga att alla mina klienter ger fasen 110% jämt! Så grymma är ni och tack för den energin ni sprider <3

Även att arbeta online är väldigt givande och ännu en variation. Online coachning har faktiskt överraskat mig väldigt positivt då mina klienter fått fantastiska resultat via online coachning. Jag var från en början skeptiskt till detta men efter att mina klienter visade upp grymma resultat vecka efter vecka så började jag förstå hur bra online coachning är. Att kunna hänvisa med exempel video till mina klienter så kan jag även förklara vissa övningar så dom utför detta rätt och många har såpass mycket kunskap att dom vet ex hur ett knäböj ska vara men behöver man verkligen hjälp med teknik kan PT pass vara tt rekommendera så tekniken sitter. Måste dock tillägga att jag haft helt nybörjare också som fått bra resultat men givetvis så är en god teknik att föredra innan man tar hjälp online.

Ännu viktigare: Disciplinen finns bara hos dig! 

12188513_10153650620041341_1333933879_n

12179508_10153650620056341_223479659_n

Här är en grym formbild på en av mina klienter som jag enbart kör Online med. Hon har kört i 14 veckor och är tvåbarns mamma som ville börja lägga ner mer tid på sig själv! Otroligt duktig och det som imponerar på mig är inte bara viktnedgången utan hur hon har börjat bygga muskler och att hon fått fram riktigt snygga abs! Detta är bara början och med tiden kommer hon utvecklas ännu mer och hon har nu hittat en livsstil som hon känner sig bekväm med och trivs med. Lite mer ändringar till henne så att detta blir en hållbar livsstil är på gång. Många gånger så kör vi på lite hårdare i början som en riktig diet för att sedan börja lägga in en mer varierad kosthållning men även träningen. Allt för att det ska vara hållbart och kul för klienten men som ändå tar henne till hennes mål.

Hon har kämpat så hårt för dessa resultat och resultat kommer inte gratis utan det är hårt arbete som gäller.

Resultat: 

Vikt -6 kg

Midja – 6 cm 

Mage: – 12 cm 

Rumpa: – 13 cm 

12188490_10153650620006341_1807904851_n

Eftersom jag nästan tröttnat på all cardio på gymmet efter 2 timmar dagligen i ett X antal veckor så var det dags för lite ny variation så jag inte tappat motivationen så idag fick det bli ett spinningpass och det var faktiskt ganska härligt och kan vara skönt att variera sig med. Kör cardio varje dag så ska nog försöka få in två stycken gruppträningspass i cardioform så jag håller uppe motivationen lite samt att kunna variera är alltid bra!

Sen kan jag inte sluta att vara så glad för att jag blivit moster! Den lyckan och jag längtar efter denna lilla krabat varje dag och är så stolt över att min syster har blivit mamma och i mina ögon världens bästa såklart <3

Lilla Charline som ligger och sover och på sig har hon sinna ylle skor/sockar som hon fick av mig så hon inte fryser! <3

12182179_10153650640666341_1115936405_n

Fått en ny favorit och det är denna propud.

73136r_1

Riktigt bra näringsvärde så detta har jag som lite mys till vardags!Har velat testa den länge men eftersom jag varit på diet så har det inte gått men den får faktiskt 5 av 5 asså=)  Ungefär samma innehåll som en kvarg så funkar perfekt som sista måltid och vill man ha lite fett innan sänggående så är alltid lite cashewnötter/mandlar gott till=)

Hoppas ni alla får en helt underbar dag och ta vara på denna vecka och kämpa verkligen hårt och var disciplinerade i allt ni gör så ni verkligen når era mål! Det kommer vara värt det, tro mig <3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Caroline Aspenskog

 • Livsstil!

  När du börjar säga JA till dig själv så kommer det så mycket positivt i ditt liv. Jag kan knappt beskriva...

  Caroline Aspenskog2016/03/30
 • Målet med denna vecka!

  Har inte ens hunnit uppdatera mig från min underbart roliga weekend i Stockholm! Fullt upp från Fredag- Söndag med Workshop och...

  Caroline Aspenskog2016/03/29
 • Vinna eller Förlora

  Dagarna bara rusar förbi och helt plötsligt är det redan kvällen och varje dag och minut räknas nu inför tävlingen. Jag...

  Caroline Aspenskog2016/03/23
 • Ta ett steg tillbaka för att kunna ta två steg frammåt!

  Det har varit otroligt tyst från mig dom senaste dagarna och som jag sagt innan så vill jag inte måla upp...

  Caroline Aspenskog2016/03/21
 • Bästa version

  Träningen går så förbaskat bra och allt flyter verkligen på. Jag känner mig både stark och relativt pigg för att vara...

  Caroline Aspenskog2016/03/16
 • Happy Feelings!

  Äntligen tillbaka och vilken glädje! Jag bara älskar att vara tillbaka i rutiner igen, sjuk två dagar fick räcka och efter...

  Caroline Aspenskog2016/03/15
 • Tävlingsplaner 2016

  Fortfarande sjuk och ingen styrka för mig! TYVÄRR säger jag bara och att vila är absolut inte min grej. Dom sista...

  Caroline Aspenskog2016/03/14
 • Nyttiga veckan och underbart goda recept!

    Ledig dag från både styrka och cardio då jag olyckligtvis har blivit sjuk. Efter att jag flög upp till Stockholm...

  Caroline Aspenskog2016/03/13
 • Nytt Tänk!

  Veckorna bara rusar förbi och så gör även Vintern. Man kan känna helt klart att Våren är å gång och jag...

  Caroline Aspenskog2016/03/10