Connect
To Top

Bara ett stort tack!!

Den senaste tiden har dieten varit väldigt rolig just för att jag verkligen förändrat min fysik och fått dom resulaten jag vill ha och till och med bättre faktiskt! Men det kommer dagar då man är trött och man börjar tvivla, så är det jämt och så är det för nästan alla. Bara för att man tvivlar så handlar det inte om att jag inte är nöjd över formen men  jag vill prestera till 220% och ibland är det svårt att hålla det positiva uppe på diet när man går på sånt underskott och jag är en person som är väldigt positiv och ser nästan allt i livet som antingen en mening eller att det får bli en mening, jag vänder för det mesta det “negativa” till det positiva. Men när energin inte räcker till så är det svårt ibland att vara positiv till dig själv men jag försöker och har tur som får omringas av människor som ger så mycket energi både här på internet men även privat såklart! Tack för allt stöd, menar verkligen det! <3

Här kommer iallafall en dagsfärsk formbild från i morse! helt nyvaken=) Tycker mig se en annorlunda fysik jämfört med föregående år. Och nu är vi ändå 4,5 vecka ut från första stopp SM! Fokus har legat på att tona benen och tighta till midjan men få fram axlarna mer.  Det är helt otroligt vad man kan göra med ändrad träning/Cardio kost! Kroppen är ett konstverk och man kan verkligen forma om kroppen hur man vill med rätt kunskap och vilja o hårt arbete!

11944664_10153551050496341_165105470_n

Idag när jag vaknade så hade jag faktiskt försovit mig och var så trött på energi och tyckte nästan lite synd om mig själv=) För att få dom resultaten jag vill ha så måste jag verkligen kämpa så mycket, och ibland känns det som jag får kämpa mer än många andra och just detta för att vi alla är olika med olika förutsättningar! Jag har kört stenhårt i 10 veckor med låga dagar på kolhydrater samt kcal och högt med cardio och då pratar jag inte promenader utan mer intervaller och hårda träningspass. Jag måste köra såhär mycket cardio för att då den formen ja vill ha på scenen, tyvärr är jag inte den kroppstypen att jag kan köra 15 minuter cardio på morgonen och inget mer utan här får man köra 60 min X 2 för att få några resultat. Desto mer muskler du har på kroppen desto mer underhåll, hårt arbete är det som gäller men förhoppningsvis så kommer det synas på scenen om man arbetat hårt eller inte och jag vill inte vara den som inte sticker ut!=)

ABSCHECK och dessa har jag slitigt för ska gudarna veta! haha 

11948178_10153551050571341_1570095658_n

Så hur motiverar man egentligen sig själv på round 3? Japp då va det bara 60 minuter intervaller kvar! haha, jag brukar variera mig mellan lutning på löpbandet, Crosstrainer eller step. För då känns det inte så långt och jag räknar alltid fram till ex 15 min istället för 30 min och när jag är på 15 min tänker jag att jag bara kör till 20 min osv, de funkar jätte bra. Så prova ni som kör mycket cardio! Sen så vet jag vilka resultat det ger att göra denna cardio så på så sätt motiverar det en. Resultaten blir ens motivation men det kommer inte gratis! Om vi inte fortsätter att kämpa och tar oss förbi våra utmaningar så kommer vi alltid att trampa på samma ställe och det vill vi väl inte?! Och just därför får vi lägga i en extra växel och ett extra driv och disciplin för att utvecklas! 

11944902_10153551050461341_1350459333_n

Dagen blev ändå riktigt bra och jag fick till 3 grymma pass och bättre på energi än dom senaste dagarna och jag har sånna underbara människor i min närhet som pushar och motiverar mig! Nu talar jag främst om mina klienter faktiskt. Idag när jag kom till mina PT klienter så fick jag så mycket fina komplimanger och jag blev nästan chockad, för idag var faktiskt en sån dag när jag behövde höra det, en sån dag när man inte alls kände sig speciellt bra( Diethjärnan). Sen har jag fått så mycket fina mail av mina onlineklienter idag som skickar och pushar på mig och hejar på mig. Ni anar inte hur mycket det betyder för mig och ni är guld värda! Vet att jag sagt det idag men återigen TACK för att NI gjorde min dag till så mycket bättre än vad jag trodde den skulle bli <3

Puss och flört till er <3  Ni räddade min dag!! 

11949650_10153551050516341_1496406701_n

 

Nu är det Mys framför soffan!

Puss o kram <3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Caroline Aspenskog

 • Livsstil!

  När du börjar säga JA till dig själv så kommer det så mycket positivt i ditt liv. Jag kan knappt beskriva...

  Caroline Aspenskog2016/03/30
 • Målet med denna vecka!

  Har inte ens hunnit uppdatera mig från min underbart roliga weekend i Stockholm! Fullt upp från Fredag- Söndag med Workshop och...

  Caroline Aspenskog2016/03/29
 • Vinna eller Förlora

  Dagarna bara rusar förbi och helt plötsligt är det redan kvällen och varje dag och minut räknas nu inför tävlingen. Jag...

  Caroline Aspenskog2016/03/23
 • Ta ett steg tillbaka för att kunna ta två steg frammåt!

  Det har varit otroligt tyst från mig dom senaste dagarna och som jag sagt innan så vill jag inte måla upp...

  Caroline Aspenskog2016/03/21
 • Bästa version

  Träningen går så förbaskat bra och allt flyter verkligen på. Jag känner mig både stark och relativt pigg för att vara...

  Caroline Aspenskog2016/03/16
 • Happy Feelings!

  Äntligen tillbaka och vilken glädje! Jag bara älskar att vara tillbaka i rutiner igen, sjuk två dagar fick räcka och efter...

  Caroline Aspenskog2016/03/15
 • Tävlingsplaner 2016

  Fortfarande sjuk och ingen styrka för mig! TYVÄRR säger jag bara och att vila är absolut inte min grej. Dom sista...

  Caroline Aspenskog2016/03/14
 • Nyttiga veckan och underbart goda recept!

    Ledig dag från både styrka och cardio då jag olyckligtvis har blivit sjuk. Efter att jag flög upp till Stockholm...

  Caroline Aspenskog2016/03/13
 • Nytt Tänk!

  Veckorna bara rusar förbi och så gör även Vintern. Man kan känna helt klart att Våren är å gång och jag...

  Caroline Aspenskog2016/03/10