Connect
To Top

Bygg Biceps Enkelt Med Isolerande Scottcurls

Det finns hur många övningar som helst för att bygga bra biceps, olika former av curls, många typer av lyft och flera isolationsövningar som bränner rejält i muskeln. Dock är det få övningar som låter dig känna hur muskeln arbetar så mycket som den här.

Scottcurls i maskin – En av de absolut bästa övningarna för att känna muskeln arbeta. Du tränar även brachioradialis och pronator teres och eftersom du har armarna liggandes mot maskinen så går det svårligen att fuska. Antingen så rör sig vikten uppåt med hjälp av biceps, eller så gör den inte det.

Det finns olika typer av scottcurl-maskiner, men de absolut bästa för kontakt och pump är de där du sitter och lutar överarmarna mot en platta med en dyna på. Du fattar greppet med underhandsfattning och sträcker ut armarna. Armarna ska vila mot dynan och den enda som ska jobba är biceps. Det blir inte lättare än så att bygga stora armar.

I början på din rörelse är muskelanspänningen hög, så för att undvika eventuell muskelinflammation så är det viktigt att du värmer upp musklerna rejält med lättare vikter och att du inte sträcker ut armarna helt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Bodybuilding