Connect
To Top

Deffa Med Låg Budget: 4 Taktiker Som Sparar Pengar

Vill du deffa? Då behöver du en budget som täcker mat, kosttillskott och gym, som minumum. Om du är student, eller av andra orsaker har liten budget, kan det vara svårt att få pengarna att räcka. Med 4 enkla tips blir det lite lättare.

1. Välj Rätt Gym

Missförstå mig rätt. Jag uppskattar massagestolar, bubbelpool, och TV-apparater i omklädningsrummet lika mycket som du. Bekväma saker är trots allt ganska bekväma. Men bränna fett är inte bekvämt, och bekväma hjälpmedel gör det inte enklare. Du behöver inte dyraste medlemsskapet på dyraste gymkedjan, bara för att det är bekvämt. Det är onödigt. Välj anläggning och medlemskap efter budget. Spartanska anläggningar är knappast sämre. Så du kan med gott samvete glömma flådiga maskinparker, i förmån för enkla anläggningar med enkel utrustning. Du behöver bara skivstänger och hantlar för att kunna träna effektivt.

2. Välj Rätt Butiker

Är du typen av person som handlar varannan dag? Då kan du enkelt begränsa din matbudget och spara pengar genom att handla mer mat mindre ofta. Ordna så du kan handla hos grossister så får du garanterat mer mat för samma kostnad. Högre kvalité i samma kvanitet. Ta kyckling, som är populärt att äta under diet (då det innehåller mycket protein och är energisnålt), som exempel. Det är mer regel än undantag att den frysta kycklingen du betalar för i din lokala livsmedelsbutik levereras fullsmockad med vätska och salter för att blåsa upp volymen. Två kilo fryst kyckling är, som det allt som oftast visar sig, inte två kilo färdiglagad kyckling. Vätskan försvinner under matlagningen, vilket gör att kycklingen krymper innan den hamnar på din tallrik. Vill du deffa på låg budget? Handla hos grossister – mycket och sällan.

3. Välj Rätt Pris

Håll utkik efter erbjudanden. Det gäller allt från renodlad mat till användbara kosttillskott. Alla grossister erbjuder utvalda varor till reducerat pris under begränsad tid. Hela tiden. Botanisera bland olika butiker, och fokusera på erbjudanden med livsmedel som du behöver under deffen. Whey-protein, olika sorters kreatin och vitaminer, liksom kyckling, nötfärs och ägg är inte sällan föremål för lukrativa erbjudanden som gör det enklare att lyckas med deffen med snål budget. Många butiker erbjuder skräddarsydda erbjudanden för kunder som ansöker om medlemskort. Bli medlem hos grossister kosttillskottbutiker, för att spara mer pengar.

4. Välj Rätt Rutiner

Du har säkert hört uttrycket att tid är pengar. Detta är lika sant när det handlar om träning. Genom att bli mer effektiv på gymmet, med matlagningen, studier och / eller arbete, kan du spara tid och med det även pengar. Dina håltimmarna kan du ägna åt att läsa om träning och kost, lägga in ett pass med högintensiv kardio eller ordna extrajobb för större budget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Kost