Connect
To Top

Ledare (Iron Man #6): Det Är Alltid Soligt På Gymmet

Vintertider. Regn. Snö. Slask. Knappast inspirerande, och de flesta av oss skulle nog bara vilja försvinna – kanske till ett annat land – i den här perioden fram till början av maj. För den sakens skull behöver vi inte måla fan på väggen. Istället kan vi titta på möjligheterna.

IM#6_mockup3

Årets sista nummer är det mest vältränade hittills. Iron Man #6 finns ute i butik i hela landet 25 november.

Dessa tider är det absolut bästa tillfället att ta ett steg tillbaka och reflektera över en träningskantad tillvaro. Hur har året varit? Hur var sommarformen? Blev du nöjd? Hur länge lyckades du behålla den? Vad vill du ändra till nästa gång? Kan du börja tidigare?

Reflektionen kan göra dig lite klokare och mycket snyggare. Bara du vaktar dina tankar. Så ta till vara på tiden. Utforska maträtter som du traditionellt sett, kanske på grund av diet, inte äter under sommaren. Krydda tillvaron med nya bekantskaper, ta dig extra tid för dina allra närmsta, eller unna dig något så förtjänstfullt som ett gammalt hederligt booty call. Oavsett vad du finner viktigt, här och nu, har du ett gyllene tillfälle att både analysera och utvärdera. Vad du åstadkommit, var du befinner dig, vad du vill åstadkomma, och var du vill vara. Vem vill du vara? Vilken karaktär vill du utveckla? Jag förstår att existentiella frågor kan framstå som överdådiga. Det hör till. Men reflektioner kan göra oss starkare.

Vi hade en bokstavligt talat solklar vision bakom månadens omslag. Omslaget, liksom tidningen i helhet, är speciellt framtagen för att lysa upp din tillvaro när mörkret känns som mest betvingande. Gosa ned dig i soffan, under filten, med offseason-favoriten, och väx dig större och starkare mentalt. Detta nummer är en eftertänksam påminnelse om att sommaren egentligen är närmare än vad vi många gånger tror. Inget är lika omhuldande som ett varmt reportage med Sveriges vackraste fitnesspar – Ako Rahim och Alexandra Bring – med bilder och intervju från en solbadande resa till amerikanska västkusten i Kalifornien. Men vi nöjer oss inte med drömska vykort från exotiska platser. Detta nummer fokuserar vi lite extra på finesser som ökar volymen – hur vi kan addera extra massa innan resan mot Beach 2015 brakar loss – med förslag som får oss att sluta dagdrömma. För dig som söker efter den där sista pusselbiten i dieten, som framstår lika utmanande som ifjol, har vi sammanställt vad som enklast beskrivs som en överlevnadsguide. Som är på riktigt.IM#6_web_banner_-01

Numer känns det överflödigt, kanske rentutav onödigt, att hänvisa till någon av våra snart tusentals biffiga artiklar på www.ironmanmagazine.se. Istället vill jag slå ett slag för och rekommendera ett besök på Fitnessfestivalen i Göteborg 29-30 november. Här hittar du delar av Iron Man-redaktionen, tillsammans med några av de omslagsstjärnor som vi har haft förmånen att bekanta oss med genom året som passerat, i BMR-montern. Det finns ingen anledning att ligga på latsidan och fastna med händerna i chipspåsen bara för att vintern är här. På gymmet är det alltid soligt, och du är varmt välkommen i gemenskapen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Motivation