Connect
To Top

En bild säger mer än tusen ord…

image
…för jag kan fan inte hitta ord som förklarar hur sjukt nöjd jag är efter dagens frisörbesök!! 😀 Eva Petrén på Oss hår & skönhetssalong har prickat allt rätt, färg, klippning å styling! Det andra frisörer försökt göra flertalet ggr lyckas Eva med efter bara några minuters samtal om mina önskemål. Samma önskemål jag givit x antal andra frisörer som jag sedan besviket fått gått hem ifrån med ett hår långt ifrån mina förhoppningar.
Fick även med mig många tips o trix om hur jag relativt enkelt kan fixa denna look. Med bra produkter från Kevin Murphy å många timmars övning kanske jag får till det. 😉 Så om ni undrar varför jag bytt ut min dagliga hästsvans mot ett långt hårsvall så vet ni varför, övning ger färdighet.. 😉
Passade på å boka in tandblekning, ögonfransförlängning och naglar hos Johanna von Borstel & Frida Carlson inför tävlingen på Fitnessgalan. Så praktiskt o ha allt detta under samma tak, himmelriket för en tjej! 😀 Blir även ett besök till hos Eva för o fräscha till utväxt o glans i håret innan det blir avfärd mot Sthlm å Globen i maj 😀
Förövrigt 6 veckor kvar, pirrpirr!!:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Josefin Lindell

 • Sockerfri Gulerodskage!

  Aloha! Första jobbdagen på en månad avklarad & det känns gött o vara tillbaka 😀 Kikar bara in lite snabbt här...

  Josefin Lindell2015/10/19
 • Middagstips för pastaälskare!

  Gjorde precis en drömgo pastarätt! 😀 Återigen använde jag mig av lite nyttigare alternativ av råvaror. Så istället för vanlig pasta...

  Josefin Lindell2015/10/16
 • “Life is short, eat dessert first”

  Aloha! Njuter för fullo av mina sista dagar på semestern, känns som att jag varit borta från Blå stjärnan i en...

  Josefin Lindell2015/10/16
 • I’m back!

  Long time no see! Kan inte minnas hur många ggr jag startat mina blogginlägg med just det uttrycket 😛 Men när...

  Josefin Lindell2015/10/15
 • Linnet OCH trosorna ut & in…

  ..that kind of a day! Överskriften sumerar min dag rätt bra! Denna low day har min hjärna verkligen gått på lågvarv!...

  Josefin Lindell2015/08/13
 • Once you see results, it becomes an addiction

  Nu är det ynka 8 veckor kvar till SM & vi har kommit till det stadiet i dieten där man ser...

  Josefin Lindell2015/08/11
 • Oh happy day!

  Lyckades pricka in en solig ledig torsdag!!! 😀 Hunnit ligga ute i solen någon timma, men matklockan ringde o det var...

  Josefin Lindell2015/08/06
 • Låt det bli morgon snart…

  …när man vaknar upp 01:34 å blir besviken över att klocka INTE är mer vet man att det är natten innan...

  Josefin Lindell2015/07/31
 • Summer lovin!

  Ääääntligen lite sol å värme! Denna helgen har jag hunnit med både årets första shorts premiär och solat utomhus i bikini...

  Josefin Lindell2015/06/28