Connect
To Top

En underbar tisdag

Hej på er!

Har haft en helt underbar dag idag! Jag är så glad att jag fortfarande har mitt glada humör trots diet, men ah svårt att va något annat än glad 😀 För det första kändes det ju verkligen som vår idag! Sol och ganska varmt, kom dessutom i ett par blåa jeans jag inte kunnat ha under vintern så det var ju positivt också haha! Kan börja ta fram de kläder jag lagt undan nu, hälften av dom lär jag dock aldrig komma i igen, inte ens i tävlingsform.. Jag var vääldigt smal innan jag började träna med mål att bygga muskler för snart 2 år sedan, vägde 49 kg ( vilket inte säger så mycket då allt är olika ifrån person till person) och hade strlk xxs/32 i kläder. Trots det så tyckte jag att jag var för tjock och otight. Sjukt det där med synen på sig själv, att jag tyckte jag var fetare då än jag gör nu, 11 kg tyngre.. Mina 2 “bulk vintrar” har definitivt givit mig en bättre syn på när jag är lite små mullig o inte haha 😉 Nej men shit vad glad jag är att jag börjat med träningen på de sättet jag gjort, hade säkert fortfarande mått dåligt annars. Visst det är klart man aldrig blir helt nöjd med sin kropp, men då var det bara skadligt. Nu är det mer ” proud but never satisfied ” och det tänket gillar jag, det får en att utvecklas.

Åter igen, tillbaka till idag!  Gick upp hyfsat tidigt, ut på powerwalk i 30 minuter för att sedan käka frukost och fixa mig. Packade väskan med 3 måtlådor, ipad, träningskläder, kosttillskott osv osv.. Mycket packning för en fitnesstjej för att bara vara iväg några timmar haha 😉 In till St. Eriksplan för ett lyckat möte och därefter mötte jag upp min fina wifey Matilda Hampl. Började med en matpause och sedan skulle hon åka o fixa sina team kläder. Hon är ju något grövre än mig och ska debutera i Body fitness till vintern. Kommer gå super för henne, det vet jag. Hon kör verkligen 110% – alltid!
Därefter skulle hon iväg på intervju och jag passade på att sola och fixa med en klient tills hon var klar. Därefter väntade ett grymt pass på Sats Stureplan, gluteus och cardio för min del. Och lite konster o skratt som alltid när vi kör ihop 😉 Visade mina chins-skillz haha! Är ju tvungen nu när jag kan göra chins igen, är ju så kul. Inte helt perfekta men vafan, upp kommer man iaf.
Efter gym o chill i tv hörnan med matlådor var det dags för mig att åka hem. Ett stopp på affären för livsnödvändigheter (kyckling,kvarg o flytande sötningsmedel) sen hem för att ta ut hunden. Sedan dess har jag skrivit ett till kostschema och städat.
Nu när jag är klar med dagens “to do list” så är det dags för mys framför tvn med min hubby. Kan inte bli ett bättre avslut på denna dagen.

Vill bara avsluta inlägget med TACK till alla fina kommentarer på facebook och instagram, ni som följer mig där! Det värmer verkligen ska ni veta och ni ger mig sån motivation att fortsätta, love u guys <3
fa2579e2a39611e3a110123da7743db2_8
Selfie efter solariet 😉

Och så lite film på mina otrooligt vacka chins haha

Glöm inte följa mig på IG för mer updates; Holstuberalles@

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Cathrine Holst

 • long time no see

  Hej på er läsare! Varit väldigt dött här på sista tiden, jag hinner helt enkelt inte med. Knappt jag får vardagen...

  Cathrine Holst2014/06/18
 • Sitter nu med en stor skål proteingröt (protelux o havregryn) och laddar upp inför dagens pass. Sjukt trött efter en lång...

  Cathrine Holst2014/05/28
 • En önskan

  Om jag fick en önskan just nu, så vore det att dygnet skulle ha fler timmar. Så mycket att göra och...

  Cathrine Holst2014/05/27
 • Make up tips!

  Tänkte ge er ett litet tips på make up! Jag använder mig typ alltid av mineralsmink när jag sminkar mig. Det...

  Cathrine Holst2014/05/25
 • work work work

  + 6 kg. Vägde mig idag, +6 kg sedan tävlingen och efter allt grisande i helgen. Hade en cheatweekend kan man...

  Cathrine Holst2014/05/19
 • 18 maj

    Frukosten är uppäten och sitter fortfarande kvar framför tvn/datorn och slöar. Baby har redan varit ute på pw som jag...

  Cathrine Holst2014/05/18
 • 17 maj

  Sitter här vid frukostbordet med en ovan känsla, jag är mätt och maten på tallriken är inte ens halvklar. Jag har...

  Cathrine Holst2014/05/17
 • Proteincake

  Recept på proteincake som jag postade på IG tidigare idag 1 portion protelux (jag körde på en vanilj/päronprotein + hallon som...

  Cathrine Holst2014/05/16
 • Hej! Tänkte skriva och berätta att jag lever fortfarande 😉 Har varit så mycket på sista tiden, helt sjukt! Och inte...

  Cathrine Holst2014/05/14