Connect
To Top

Exklusivt: Ikväll Avslöjar TV4 Arenans Nye Gladiator!

Händelserika Gladiatorerna blir ikväll extra spännande när TV4-programmet överraskar med att avslöja identiteten av en ny gladiator. Iron Man Magazine kontaktade Daniel Atterhagen som gestaltar arenas nye förkämpe. Vem är egentligen Beast? Hur kom han med i programmet? Och vad kan vi förvänta oss av kvällens program?

Vem är den nya Gladiatorn som alla talar om?
“Beast är en jätte! En enorm grottman!”, berättar Daniel Atterhagen. “Han är musklerna Gladiatorerna tar in när nöden kräver”. Daniel Atterhagen, som är arenans nya gladiator, dyker upp som en överraskning mitt i säsongen. Enligt förhandssnacket att döma är han dock mer än en reserv. Han utgör ett enormt kraftpaket och är Gladiatorernas hemliga vapen.

Hur kom du med i programmet?
“Jag sökte först som utmanare och tog hela ansökningen som en rolig grej mest. När produktionsteamet ringde upp fick jag höra att jag var för stor för att passa som utmanare. Istället ville man ha mig som Gladiator”, berättar han för Iron Man Magazine. “Karaktären Beast blev en grottman, med lite Hedenhös-tema, och är en jätte med en enorm klubba”.

Vad kan vi förvänta oss av kvällens program?
“En storslagen entré och sen kommer det smälla hårt”, avslöjar Daniel.

Kl: 20:00 ikväll börjar programmet när TV4 avslöjar arenas nya gladiator. Missa inte att ratta in programmet i tid om du vill bevittna hur Beast med Toro, Pansar och alla andra galna gladiatorer drabbar samman för att stoppa utmanarnas framfart i ett avsnitt utöver det vanliga.

_BLP5274

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Nyheter