Connect
To Top

Fitnessgalan Stödjer Kampen Mot Barncancer

Europas största event inom fitness, som arrangeras 9-11 maj i Globen i Stockholm, tar krafttag mot barncancer och ansluter till en årlig insamling till Barncancerfonden i Team Rynkeby Cykels regi. Samarbetet markerar en milstolpe i arbetet för bättre folkhälsa.

“Vi vill göra vad vi kan för välgörenhet. Då mässan handlar om träning och hälsa vill vi kunna hjälpa barn med cancer att må bättre, genom att hjälpa Team Rynkeby Cykel med insamlingen”, berättar Robert Glamin som är en av arrangörerna bakom Fitnessgalan.

Team Rynkeby Cykel består av 1200 cyklister och 260 funktionärer från 6 olika länder fördelat över 26 lag som årligen cyklar till Paris för att samla in pengar till cancersjuka barn.

Fitnessgalans sponsar med monteryta under helgen, för utställning och möjlighet att samla in pengar på plats, samt medial exponering genom sociala medier och tidningar med god spridning. Det spännande resultatet av insamlingen presenteras på scenen i Annexet.

Förra året skänkte Team Rynkeby över 23 miljoner DKK till barn med cancer i Sverige, Danmark, och Finland. Förhoppningarna inför årets satsning är stora, då samarbetet med Fitnessgalan erbjuder nya möjligheter i form av finansiella muskler och medial uppmärksamhet.

Läs mer här och boka biljetter till Fitnessgalan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Fitnessgalan