Connect
To Top

Förbättra Sexlivet Med Träning – Så Funkar Det

Vi alla vet att träning förbättrar både kropp och själ. Många tänker dock inte på att det kan höja sexlivet till skyarna. Fysiskt välmående påverkar definitivt den fysiska intensiteten och kvaliteten på sex.

Testosteronivåerna höjs, blodflödet ökar till de nedre regionerna och, hör och häpna, förbättra orgasmer. Det är ganska uppenbart att blodflödet förbättras ju mer man tränar. Träning gör artärerna mer flexibla så att de lättare kan expandera. För män innebär det hårdare erektioner.

En studie från Unversity of Texas i Austin har också visat att kvinnor blir mer upphetsade. 35 kvinnor fick vid två olika tillfällen fick cykla i 20 minuter och sedan se en resefilm följt av en erotisk film. Efter undersökningar såg man att kvinnorna var 169% mer upphetsade när de kollade på den erotiska filmen.

Spola ner Viagran i toaletten och snöra på träningsskorna istället. Att gå till gymmet någon timme tre till fyra gånger i veckan har visat sig öka frekvensen, pålitligheten och tillfredsställelsen av sex för medelålders män.

Träning kan öka självkänslan, och därmed självsäkerheten i sängen. Forskare från University of Arkansas har undersökt fenomenet. Av 450 collegestudenter i en studie så sa 90% av de som rankade sig som ”väldigt vältränade” att de också ansåg sig vara ”bättre” eller ”mycket bättre” än medel i sängen. 80% av de kvinnor som motionerade fyra till fem dagar i veckan tyckte att sina sexvanor i sängen var ”bättre än medel”.

Många sexpositioner kräver starka muskler. Att regelbundet underhålla kroppen med styrke- och konditionsträning kan minska risken för utmattning under akten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Forskning