Connect
To Top

Föreläsning: Peter “Pansar” Blahá på Fitnessgalan

Peter ”Pansar” Blahá är galen. I alla fall att döma av den karaktär som han gestaltar i populära TV4-programmet Gladiatorerna varje lördagkväll. Även om detta uppenbarligen är en figur han gestaltar, i en roll vi känner igen honom allra bäst, är det inte utan att man undrar om han är lika uppfriskande intensiv i verkligheten. Det var med dessa tankar i bakhuvudet vi begav oss till Annexet under Fitnessgalan för att lyssna när Peter berättar om sin egen resa.

En mer sympatisk sida, än den hans alterego tenderar att visa, uppenbarade sig när Peter berättade om vägen från mobbad skolpojke till högpresterande TV-kändis och det var inte utan en känsla av revansch och upprättelse som historien berättades. Petar har, i egenskap av träningsentusiastisk entreprenör, uppenbarligen mycket mer att tillföra träningsvärlden än galna upptåg. Samtidigt är det kul att bevittna en mänsklig sida som vem som helst kan relatera till.

Föreläsningen i stort fungerade som en injektion av inspiration. Publiken, inklusive Iron Man-redaktören, fann det motiverande. Så motiverade att många av åhörarna trängdes för att, efter föreläsningen, bli fotograferade tillsammans med idolen. Givetvis i bar överkropp.

peter pansar blahas föreläsning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Fitnessgalan