Connect
To Top

Fortsätt kämpa!

Det känns riktigt bra idag och formen blir bättre och bättre. Hade en klient som frågade i dag hur mycket jag gått ner och har inte tänkt på de så mycket under dieten men idag låg vikten på 53,9 kg och har legat länge på 54,5-54,9 och de har varit kämpigt at ta sig under 54.0! Många intervallpass och low days för att ta sig neråt, men nu är jag där så de känns skönt. Jag började på 61,5 kg har jag för mig så har tappat ca 7,5 kg på denna dieten hittills.

11992509_10153553000206341_1316082560_n

Varför jag tävlar är för att jag älskare att utmana mig själv och sätta upp högre o högre mål, detta är min motivation för att jag ska tycka att träningen är rolig, alla har vi olika mål och finner motivation på olika sätt men där är min drivkraft. Att utvecklas och se hur långt jag kan pressa mig själv! Och älskar utmaningen!  Men att ta sig ner och ha denna formen är inte något som enligt mig är hållbart utan det är enbart för tävling och jag vill att ni ska veta de,  så man ser ut nu är  enbart inför en tävlingsatsning och enligt mig så tror jag varken det är bra psykiskt eller fysiskt att ligga såpass lågt allt för länge och absolut inte införskaffa sif detta som en bra livsstil. Abs kan man ha och ser absolut  inget fel att under sin offseason ha tydliga abs. Jag  föredrar att ligga runt 56 kg offseason. Det gjorde jag länge under min senaste offseason och jag trivs lika bra på 59 kg också. Det handlar om känslan i allt man gör. Är du nöjd med din livsstil och ditt sätt att träna och ditt sätt att utföra cardio och liknande så handlar allt bara om att ha ett gott välmående och då spelar vikt ingen roll.

11995638_10153553000161341_976961468_n

Många säger sig vara missnöjda med sin spegelbild men enligt som så tror jag inte det handlar bara om spegelbild och utseende utan det handlar om att många inte har några mål eller ger upp och det är de som dyker upp i spegelbilden.

Spegelbilden tror inte jag spelar så stor roll så länge känslan är bra i de man gör och alla tror jag innerst inne vill vara hälsosamma o ha ett gott välmående men har kanske inte disciplinen till det vilket jag tycker ät jätte tråkigt. Att träna på en hälsosam nivå är inte något jobbigt utan snarare sagt en tillfredsställelse. Vi måste börja se tränignen som något roligt och få en positiv bild till det,varför många inte är positiva till träningen tror jag beror på att många aldrig fullföljer sina mål de är alltid samma: VIKTNEDGÅNG som slutar i ett misslyckande och hur tråkigt och negativt blir de inte att alltid ha det målet. Bättre att sätta upp ett mål och slutföra det och om de är exempel viktnedgång och när du väl uppnått detta så kommer du kunna vidareutveckla din träning till något roligare som exempel att bli starkare, få bättre kondition osv.

Mitt mål är inte viktnedgång utan mitt mål är bli en starkare och bättre version än vad jag var igår! Och vem har sagt att det handlar om enbart utseende?! Träning medför så mycket mer än bara utseende. Jag tycker mig att min mentalitet har blivit så mycket starkare än vad min fysik har blivit under dessa åren och det är jag otroligt glad över!

11995619_10153553000086341_580399056_n

Så mitt tips till er: Slutför målet och sätt upp roligare mål så kommer även träningen bli roligt för alla vet att viktnedgång inte är roligt att ha som mål hela tiden och en anledning är för att vi inte utvecklas med det och speciellt inte när vi inte slutför de. Så slutför allt ni gör och sätt upp roliga mål så ska ni se att träningen kommer bli förbannat rolig och ni kommer kunna utveckla er mer och mer.

Här kommer även en grym övning för er som villl variera er i magövningar. Jag kör inte speciellt många övningar men denna är en favorit! Benlyft på bänk och varierar den med vikt och utan vikt. Denna gör jag i dag i cabelcrossen med lite vikt och kör 3×20 reps. Jätte bra övning för nedre magmusklerna! Prova nästa pass!

 

 

Puss o Kram <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Caroline Aspenskog

 • Livsstil!

  När du börjar säga JA till dig själv så kommer det så mycket positivt i ditt liv. Jag kan knappt beskriva...

  Caroline Aspenskog2016/03/30
 • Målet med denna vecka!

  Har inte ens hunnit uppdatera mig från min underbart roliga weekend i Stockholm! Fullt upp från Fredag- Söndag med Workshop och...

  Caroline Aspenskog2016/03/29
 • Vinna eller Förlora

  Dagarna bara rusar förbi och helt plötsligt är det redan kvällen och varje dag och minut räknas nu inför tävlingen. Jag...

  Caroline Aspenskog2016/03/23
 • Ta ett steg tillbaka för att kunna ta två steg frammåt!

  Det har varit otroligt tyst från mig dom senaste dagarna och som jag sagt innan så vill jag inte måla upp...

  Caroline Aspenskog2016/03/21
 • Bästa version

  Träningen går så förbaskat bra och allt flyter verkligen på. Jag känner mig både stark och relativt pigg för att vara...

  Caroline Aspenskog2016/03/16
 • Happy Feelings!

  Äntligen tillbaka och vilken glädje! Jag bara älskar att vara tillbaka i rutiner igen, sjuk två dagar fick räcka och efter...

  Caroline Aspenskog2016/03/15
 • Tävlingsplaner 2016

  Fortfarande sjuk och ingen styrka för mig! TYVÄRR säger jag bara och att vila är absolut inte min grej. Dom sista...

  Caroline Aspenskog2016/03/14
 • Nyttiga veckan och underbart goda recept!

    Ledig dag från både styrka och cardio då jag olyckligtvis har blivit sjuk. Efter att jag flög upp till Stockholm...

  Caroline Aspenskog2016/03/13
 • Nytt Tänk!

  Veckorna bara rusar förbi och så gör även Vintern. Man kan känna helt klart att Våren är å gång och jag...

  Caroline Aspenskog2016/03/10