Connect
To Top

Gå utanför Gränsen!

Alla Hjärtans dag fyllt av kärlek och tydligen virus på min dator. Någon från Stockholm som snott mitt Facebook konto, men nu har jag fixat allt och för er som gjorde detta så tog det mig extremt långt tid att fixa då datorer ej är min starka sida. Men problemet är löst och nu kan jag fortsätta att lägga fokus på viktigare saker. Hehe lustigt med folk som vill åt ens konton, vad är det intressanta med det egentligen? Min första tanke var att finns det verkligen inget mer vettigt att göra? Hehe dom borde kanske skaffa lite personlig träning så dom inte blir så rastlösa=)

Underbar start på dagen! Solen sken och lyckoruset är på topp en dag som denna <3

12746316_10153863033216341_155027678_n

Cardio och träning är klart för idag och just nu återstår en PW med min underbara Sally ( min systers hund). Det är så mysigt att gå ut på en PW i sällskap av en go o glad hund, det fina är att dom veklingen uppskattar det och det gör promenaden så mycket roligare. Solen skiner och trots att det är kallt så känner jag ändå vårkänslorna komma smygandes. Gör inte ni?

Curvigt är bra:) Gillar att ha dessa kurvor på kroppen och tyvärr kommer dom försvinna nu när man närmar sig tävlingen, men allt har sin charm!

12675069_10153863033296341_2068972262_o

Kinesiska läran och jag blir så impad ! 

Jag är fortfarande inte helt 100% i min höft och rumpa så kan fortfarande inte springa, men för en vecka sedan så gick jag till en som utför akupunktur här i Halmstad och vilken skillnad jag har märkt på enbart en behandling, nu har jag bokat in tre till för att få ordning på problemet men även för att få igång annat i kroppen. Min cirkulation är inte den bästa och jag har länge velat få hjälp med detta men har inte vetat vart jag skall vända mig tills nu! jag fick ett stort förtroende för denna mannen så nu ska vi jobba på att få igång min cirkulation med hjälp av akupunktur, så jag är otroligt spänd på detta.

Jag älskar att testa nya saker, för varje ny sak som jag testar så lär jag mig alltid något av det. Om man vågar gå utanför sina gränser så utvecklas vi väldigt mycket på många plan i livet, det ena leder till det andra. Jag har redan känt skillnad med akupunktur för just höften och ska bli väldigt spännande o se om jag märker nån skillnad med min cirkulation, så uppföljning kommer och jag är riktigt spänd på detta och kommer uppdatera om det på bloggen såklart.

Två paket som jag fick från min Älskling Alexander! Så fint inslaget och innehållet är ännu bättre!

12597120_10153863033026341_1304006401_o

Min Alla <3 Dag present som jag fick av min älskling idag. Helt i min stil, min pojkvän vet exakt vad jag gillar för kläder och vilken typ av stil! Snyggt, lite utmanande men ändå stilrent! 🙂

12597106_10153863033141341_1984355470_o

Jag kan ju tyvärr inte äta någon lyx mat, men snygga kläder som man kan ha till Sommaren håller min motivation uppe till att fortsätta dieta och tycka att de är helt okej med Kycklingen o Sötpotatisen=) Ett bra tips är att hitta saker som gör att ni håller uppe motivationen eller underlättar era dieter. Speciella dagar som alla Hjärtans dag firas jämt med mat och det kan ofta bli jobbigt på diet, men då är de perfekt att man fick sommarkläder som en påminnelse för vad som snart är här! =)

Nu ska jag ut på min kvälls pw med Sally och perfekt vän att gå ut och köra PW med! En hund är mer än bara ett djur, de är verkligen en familjemedlem och dom ger så mycket. Får dom bara lite kärlek o motion så är dom dig så trogen! Finns många fördelar med att ha djur och en bra sak just nu är att det är en perfekt diet kompis!

Sally är Taggad! 

12597122_10153863048886341_1853087641_o

 

Puss o kram o kör hårt nu i veckan som kommer! Sommaren är snart här! 🙂

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Caroline Aspenskog

 • Livsstil!

  När du börjar säga JA till dig själv så kommer det så mycket positivt i ditt liv. Jag kan knappt beskriva...

  Caroline Aspenskog2016/03/30
 • Målet med denna vecka!

  Har inte ens hunnit uppdatera mig från min underbart roliga weekend i Stockholm! Fullt upp från Fredag- Söndag med Workshop och...

  Caroline Aspenskog2016/03/29
 • Vinna eller Förlora

  Dagarna bara rusar förbi och helt plötsligt är det redan kvällen och varje dag och minut räknas nu inför tävlingen. Jag...

  Caroline Aspenskog2016/03/23
 • Ta ett steg tillbaka för att kunna ta två steg frammåt!

  Det har varit otroligt tyst från mig dom senaste dagarna och som jag sagt innan så vill jag inte måla upp...

  Caroline Aspenskog2016/03/21
 • Bästa version

  Träningen går så förbaskat bra och allt flyter verkligen på. Jag känner mig både stark och relativt pigg för att vara...

  Caroline Aspenskog2016/03/16
 • Happy Feelings!

  Äntligen tillbaka och vilken glädje! Jag bara älskar att vara tillbaka i rutiner igen, sjuk två dagar fick räcka och efter...

  Caroline Aspenskog2016/03/15
 • Tävlingsplaner 2016

  Fortfarande sjuk och ingen styrka för mig! TYVÄRR säger jag bara och att vila är absolut inte min grej. Dom sista...

  Caroline Aspenskog2016/03/14
 • Nyttiga veckan och underbart goda recept!

    Ledig dag från både styrka och cardio då jag olyckligtvis har blivit sjuk. Efter att jag flög upp till Stockholm...

  Caroline Aspenskog2016/03/13
 • Nytt Tänk!

  Veckorna bara rusar förbi och så gör även Vintern. Man kan känna helt klart att Våren är å gång och jag...

  Caroline Aspenskog2016/03/10