Connect
To Top

Gluten, Laktos, Maghälsa, & Optimal Fettminskning

Vilket är bästa sättet att ta reda på om man är allergisk eller känslig mot särskild mat? Kan eventuell allergi ha negativa effekter på fettminskning när man försöker deffa?

Man kan undersöka allergier med blodtester. Men det finns enklare sätt. Som att exkludera den misstänkta boven i dramat en hel vecka. Om du är allergisk eller känslig mot maten du valt bort lär du snabbt må bättre, och det kan dessutom ha positiva effekter på fettminskningen.

Matallergier kan hämma fettminskning eftersom det leder till inflammation i magen, som är en viktig del av kroppen för snabb metabolism och fettoxidation. När vanliga allergier eller känsligheter, som gentemot gluten eller laktos, upptäcks och utesluts är det inte sällsynt att fettminskningen fungerar bättre. Faktum är att det är mer regel än undantag.

Problem med magen i sig kan också inhibera fettminskning. Matsmältningsenzymer kan vara en god idé för dig som äter mycket för protein. Men även probiotika, som garanterar adekvat magsyra och goda bakterier, kan underlätta maghälsa och fettminskning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Kost