Connect
To Top

Gratis Träningsprogram För Total Muskelökning

Du har tränat ett tag, fått hyfsade resultat, men känner att vissa muskelgrupper släpar – är mindre och svagare än andra – och symmetrin hade kunnat vara bättre. Vissa muskler är för små, och behöver extra kärlek. Du behöver specialiserad styrketräning för total muskelökning

Vi har tillsammans med legender som Larry Scott, Tom Platz och Arnold Schwarzenegger sammanställt en guide med 50 kompletta pass för varje muskelgrupp. Programmet för dig, kille eller tjej, som har en eller flera muskelgrupper som antingen är svagare eller mindre och inte svarar på konventionell styrketräning. Med specialiserad styrketräning prickskjuter vi våra svagheter, utvecklar våra brister, och fortsätter addera muskelmassa– utan att för den sakens skull förvärra obalanser eller fastna i utvecklingen.

Träningsprogrammet är gratis. Allt du behöver göra för att få ditt exemplar är att skriva upp dig på Iron Man Magazines nyhetsbrev, så skickar vi ditt exemplar direkt till din inkorg. Gratis.

Som prenumerant på nyhetsbrevet får du också tillgång till senaste texterna – recept, guider, artiklar – före alla andra och personlig tillgång till material som bara visas för medlemmar.

 

Till Vilken Adress Vill Du Att Vi Skickar Din Guide?

* obligatoriska fält
1 Comment

  1. Pingback: Träna Rumpan Rätt - Maximus, Medius & Minimus | Iron Man Magazine Sweden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Träning