Connect
To Top

Hela mitt benpass uppe nu! PlyoDeluxe!

Tror inte man kan börja Lördagsmorgonen bättre än med ett skönt intervallpass. Morgonträningar är så underbara och fördelen med att göra träningen på förmiddagen/morgonen på är att man har verkligen hela dagen fri och förhoppningsvis inga speciella tider att passa. Ännu en fördel med att göra sin träning på morgonen är att du  har “det gjort” och kan åka iväg eller vad man nu vill göra men man kan ändå känna sig nöjd för man har fått in sin dagliga aktivitet.

Fullt ös hela dagen och en regnig sådan, men sån tur är så har jag omringats av enbart solstrålar till klienter. Att få träna andra människor och att kunna stötta o inspirera genom passen är en grym motivaton för mig, mina klienter ger mig verkligen grym inspo till att själv kötta mig igenom tuffa träningspass.

Då min skada är läkt kan jag nu nästan träna ben helt vanligt och detta tack vare akupunktur. Jag är fortfarande chockad över att det har hjälpt mig så mycket, går fortfarande på akupunktur för att få bort vissa blockeringar som sitter kvar. Intressant vård måste jag säga, och jag gillar den typen av rehab mer o mer för varje behandling jag gör! Så mitt råd om ni nån gång har en skada eller något annan sjukdom som läkare inte kan hjälpa er med eller att ni har “försökt allt” så prova Akupunktur. Det hjälpte mig och kan kanske hjälpe er också om ni har någon skada.

Ville dela med mig av ett bra och isolerat benpass. Då jag varit skadad vill jag inte chocka musklerna med för tunga vikter och för mycket belastning men jag vill ändå få ut maximalt av mina pass, så explosiv träning och lätta vikter och gärna egen kroppsvikt har funkat jätte bra, och bäst av allt är att kör du med egen kroppsvikt och har du en boll o gummiband behöver du inte alltid vara på ett gym heller. Bra va? Så passar perfekt för er som inte vill gå till gymmet eller inte äger ett gymkort.

Benpass 40 min : 

Uppvärmning satirmaster 10 minuter 

Side kick i cabelcross superset Glute kick back i cabelcross 3×20 

Raka marklyft med rep/handtag i cabelcross Superset Step ups på bänk  3×20 

Glute kick back i maskin 3×20 ( 15 tunga och 5 lätta för att Squeeze ut ordentligt! ) 

Liggande rullning på boll 3×20 Superset Step ups med rep 3×20/Ben 

Video på Liggande Rullning på boll

Video på Step ups med rep

Prova detta med en vän så ska ni få se på ett roligt och pass med mycket cardio blandat med styrka.Detta kallar jag roligt och effektiv träning! Tro mig, det blir bra tryck i gumpen efter detta pass 🙂 Enjoy!

12698967_10153860208351341_1067025981_o

 

Lite jobb väntas nu innan det är dags för round 3! Lets do this! <3 Till er alla önskar jag er en grymt mysig helg!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Caroline Aspenskog

 • Livsstil!

  När du börjar säga JA till dig själv så kommer det så mycket positivt i ditt liv. Jag kan knappt beskriva...

  Caroline Aspenskog2016/03/30
 • Målet med denna vecka!

  Har inte ens hunnit uppdatera mig från min underbart roliga weekend i Stockholm! Fullt upp från Fredag- Söndag med Workshop och...

  Caroline Aspenskog2016/03/29
 • Vinna eller Förlora

  Dagarna bara rusar förbi och helt plötsligt är det redan kvällen och varje dag och minut räknas nu inför tävlingen. Jag...

  Caroline Aspenskog2016/03/23
 • Ta ett steg tillbaka för att kunna ta två steg frammåt!

  Det har varit otroligt tyst från mig dom senaste dagarna och som jag sagt innan så vill jag inte måla upp...

  Caroline Aspenskog2016/03/21
 • Bästa version

  Träningen går så förbaskat bra och allt flyter verkligen på. Jag känner mig både stark och relativt pigg för att vara...

  Caroline Aspenskog2016/03/16
 • Happy Feelings!

  Äntligen tillbaka och vilken glädje! Jag bara älskar att vara tillbaka i rutiner igen, sjuk två dagar fick räcka och efter...

  Caroline Aspenskog2016/03/15
 • Tävlingsplaner 2016

  Fortfarande sjuk och ingen styrka för mig! TYVÄRR säger jag bara och att vila är absolut inte min grej. Dom sista...

  Caroline Aspenskog2016/03/14
 • Nyttiga veckan och underbart goda recept!

    Ledig dag från både styrka och cardio då jag olyckligtvis har blivit sjuk. Efter att jag flög upp till Stockholm...

  Caroline Aspenskog2016/03/13
 • Nytt Tänk!

  Veckorna bara rusar förbi och så gör även Vintern. Man kan känna helt klart att Våren är å gång och jag...

  Caroline Aspenskog2016/03/10