Connect
To Top

I Kärlekens tecken! Tyngre Classic <3

Kan bara beskriva denna säsong som magisk och kunde absolut inte ha avslutat den på ett bättre sätt! TYNGRE Classic var en tävling i kärlekens tecken och fylld av glädje, kvalité och kärlek! Otroligt bra och rolig tävling att köra och att jag vann båda min klass och Overallen känns ju helt fantastiskt!

_DSC8737_web

Med tanke på att min senaste vecka absolut inte kändes bra, min motivation höll på att försvinna och jag fick kämpa mig igenom den sista veckan! Som jag skrev för en vecka sedan så höll jag på o tappa motivationen ( Känner jag mig själv så skulle jag aldrig ge upp, men känslan var att ge upp) men jag valde att ge allt och avsluta säsongen på ett bra sätt och för mig skulle det vara att:

1: Komma upp i min livs form

2: Vara nöjd med min prestation/ Framträdande

3: Ha förbannat roligt

4: Sist men inte minst såklart ville jag ha vinsten men vinsten i sig var att jag skulle vara nöjd när jag kollade tillbaka på bilder och scenframträdande.

Topp Tre och det var riktigt bra motstånd! Shiit vilka tjejer som ställde upp på Tyngre Classic! Även Anna tävlade på SM men måste säga att hon har verkligen blivit snäppet vassare till tyngre! Imponerande, och likaså med Samantha som körde JSM och även hon var snäppet vassare! Ni är grymma!

_DSC8720_web_2

Jag brukar säga att självklart vill jag vinna men det viktigaste och vad som gör mig till en vinnare är alltid min prestation och då frågar jag alltid mig själv: Är jag nöjd med min prestation,scenframträdande och form? Och det var jag denna gången och kunde absolut inte ha gjort det bättre av mina förutsättningar som jag har just nu. Jag kan alltid bli bättre men under denna tiden som jag gått på diet så har jag verkligen gjort mitt yttersta och jag gjorde det! Jag tog mig i mål och ett stort + att jag vann SM, TYNGRE Classic + Overall i tyngre Classic!

 

Gillar denna bilden! alltid på språng;) _DSC8534_web

Men det jag känner mig väldigt nöjd över är min utveckling, hur jag har kämpat och ändrat om min fysik, det kom inte gratis och jag har slitigt många timmar på gymmet och självklart är det värt det! =)

12068036_10153605307641341_1205325211_n

Jag är otroligt tacksam för alla människor som jag lärt känna under resans gång och alla underbara människor som jag fått möjlighet att stöta på under resans gång! Det finns så många guldkorn här i världen! <3

Gillar denna bilden som jag hittade på tyngre.se

Carina Isaksson Body Fitness Queen Semiran Dag Women’s Physique med grym Fysik och en imponerande meritlista! 12177869_10153641713421341_764387826_n

En underbar bild på mig och Samantha vid Prisutdelning. Samanta kom på 2:e plats och jag på 1:a plats och att få stå bredvid henne där var fantastiskt och hade hon vunnit så hade jag varit precis lika glad! Hon är en fantastisk person med hjärtat på rätt ställe! Tack för att jag fick dela detta ögonblick med dig! <3

_DSC8690_web

Och ännu en bild på några underbara människor

Alexander min pojkvän som alltid finns där, Samantha och Linus ni är så underbara och bara massa kärlek till er <3

12167473_10153641723696341_2045303074_n

Fick en sån fin bukett av min bästa vän Emilie! Så fint och hon har symboliserat denna blomma med våra personligheter och lite chilli var det i för vårat temperament!

12178295_10153641725481341_1169789812_n

I dag hade jag en fantastiskt rolig dag då Robin från BMR som är en otroligt duktig fotograf. Han kom och filmade samt fotograferade lite! Blev bra bilder och filmning trots två ätardagar här efter tävlingen! 🙂 hehe… ( Kommer bilder på detta)

Målet efter tävlingen på Prime Burger i Stockholm! Verkligen att rekommendera!

12166863_10153641723906341_1848134252_n

Jag bestämde mig för att ha  Måndag och Tisdag då jag får äta vad jag vill och sen går jag tillbaka på ett strikt kostupplägg med en cheatday i veckan ca, och detta beroende på hur jag ser ut i formen osv.  Jag har fortfarande kört all min träning och cardio.  Cardion gillar jag och tycker bara det är rogivande att gå ut på en PW på morgonen och idag sprang jag tio minuter för att planen är att börja springa igen men jag börjar alltid med 10 min och ökar upp 2 min varje gång och detta för att ej överbelasta benhinnor. Har ni problem med benhinnor vid löpning så prova att börja på tio min och öka upp 2 min varje gång. Det funkar för mig.

 

Idag ska jag till min syster och få äta en go Lammgryta och har bakat en äpplepaj som vi ska äta också. Sen är det tillbaka på kostschemat. väldigt viktigt att man tänker sig för efter en diet på hur man äter osv. Man ska äta så man mår bra och att äta så man spricker är inte speciellt hälsosamt enligt mig och bäst mår jag när jag har kontroll på kosten samt träningen. Jag är sjukt taggad på att göra en stor utveckling i min fysik till nästa år och kommande tävlingar så jag ska kolla med coach hur vi ska lägga upp allt och så ska vi lägga en bra plan så jag slår formen jag hade på Tyngre Classic!

 

Jag och coach efter ett träningspass i hop innan SM!

 

12047355_10153605307296341_1961357596_n

Det som är underbart i sporten är att du ALLTID kan bli bättre! Du kan alltid utvecklas och det finns alltid mer att lära om man bara är beredd att ta det till sig. Strävar man efter att utvecklas så kommer man göra det. Jag ska fortsätta jakten på min drömfysik och detta var ett delmål så nu fortsätter jag jobba mot huvudmålet.

12168163_10153641738271341_1445308862_n

Hoppas ni alla har haft en underbar dag och mer bilder samt mycket annat kommer i bloggen i veckan, ska bara landa och jobba i kapp mig med alla mail lite. Men mycket mer är på G så håll koll nu i dagarna! Ni kommer bli chockade! =)

Puss o Kram Carro

 

1 Comment

 1. Victoria Pettersson

  2015/10/22 at 11:14

  Hej Caroline!
  Helt otroligt vilken fin och mänsklig människa du verkar vara och vilken fysik du har! Har följt dig nu under sm och tyngre och kan med handen på hjärtat säga att Du är min största inspiration och är det någon jag skulle vilja ha som coach i biknifitness så hade just Du varit det självklara valet. Har själv styrketränat i ganska precis ett år och efter att ha följt din resa måste jag erkänna att man själv blir sugen på att tävla. Att ta allt hårt slit på gymmet till nästa nivå och få visa upp det hade varit en dröm och förhoppningsvis är det jag som snart står på en scen!

  Fortsätt att göra det du gör och att inspirera, jag hejar på dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Caroline Aspenskog

 • Livsstil!

  När du börjar säga JA till dig själv så kommer det så mycket positivt i ditt liv. Jag kan knappt beskriva...

  Caroline Aspenskog2016/03/30
 • Målet med denna vecka!

  Har inte ens hunnit uppdatera mig från min underbart roliga weekend i Stockholm! Fullt upp från Fredag- Söndag med Workshop och...

  Caroline Aspenskog2016/03/29
 • Vinna eller Förlora

  Dagarna bara rusar förbi och helt plötsligt är det redan kvällen och varje dag och minut räknas nu inför tävlingen. Jag...

  Caroline Aspenskog2016/03/23
 • Ta ett steg tillbaka för att kunna ta två steg frammåt!

  Det har varit otroligt tyst från mig dom senaste dagarna och som jag sagt innan så vill jag inte måla upp...

  Caroline Aspenskog2016/03/21
 • Bästa version

  Träningen går så förbaskat bra och allt flyter verkligen på. Jag känner mig både stark och relativt pigg för att vara...

  Caroline Aspenskog2016/03/16
 • Happy Feelings!

  Äntligen tillbaka och vilken glädje! Jag bara älskar att vara tillbaka i rutiner igen, sjuk två dagar fick räcka och efter...

  Caroline Aspenskog2016/03/15
 • Tävlingsplaner 2016

  Fortfarande sjuk och ingen styrka för mig! TYVÄRR säger jag bara och att vila är absolut inte min grej. Dom sista...

  Caroline Aspenskog2016/03/14
 • Nyttiga veckan och underbart goda recept!

    Ledig dag från både styrka och cardio då jag olyckligtvis har blivit sjuk. Efter att jag flög upp till Stockholm...

  Caroline Aspenskog2016/03/13
 • Nytt Tänk!

  Veckorna bara rusar förbi och så gör även Vintern. Man kan känna helt klart att Våren är å gång och jag...

  Caroline Aspenskog2016/03/10