Connect
To Top

IFBB-Proffset Jeff Seid:s Comeback På Fitnessgalan!

Jeff Seid, som vi bland annat känner från fjolårets augusti-utgåva av svenska Iron Man, avslöjade nyligen för Binais Begovic – ansvarig utgivare för Iron Man Magazine – att han planerar en comeback på IFBB Stockholm Pro 7 maj under Fitnessgalan i Friends Arena.

Detta är en bra nyhet för industrin av flera skäl, skriver Binais Begovic på amerikanska Iron Man.

Efter bara några års tävlande vann Jeff Seid Jr. Nationals 2013, vilket gjorde honom till historiens yngsta IFBB-proffs någonsin. Samma år vann han en proffstävling och kvalificerade till Mr. Olympia i Las Vegas. Seids senaste tävling var Mr. Olympia 2014. Hans popularitet är enorm och han betraktas som en av fitnessindustrins mest inflytelserika personligheter. Hans fysik, karisma och munläder har gjort honom kontroversiell, men likafullt populär bland fans och publik.

Binais Begovic frågade varför Jeff planerar en comeback just i år och hans svar var intressant.

– Sista åren jag tävlade kände jag att jag inte gav 100 procent. Anledningen till att jag återvänder till scenen är att jag vill bevisa för mig själv och världen vad jag är kapabel till. Plus, jag vill inte bli gammal och ångra saker jag aldrig gjorde – berättar Jeff för Iron Man.

Vi ser fram emot att ta del av Jeff Seids efterlängtade comeback på Fitnessgalan i Friends Arena. Boka dina biljetter här. Iron Man Magazine kommer finnas på plats och rapportera.

12801318_853764574734101_1209631081492674628_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Rekommenderat