Connect
To Top

Inget kommer gratis!

Vi vill gärna ha resultaten och fysiken men vi är inte berädda att jobba hårt för det?! Därför gillar jag detta med styrketräning och träning överlag för man kan inte köpa sig till en fysik utan du måste jobba hårt för det och du kan inte ljuga dig till en fysik utan i slutändan så talar resulaten för dig självt! Jag tänker alltid så under mina dieter att det kommer synas på scenen om jag har jobbat hårt eller inte och jag vill vara den personen som har jobbat hårt och jag vill att de ska synas och just därför ger jag 200% oavsett highday eller Lowday! Håll fokus och bara köör!

11868669_10153566885626341_315919241_nInställning är allt till allt vi gör. När vi vaknar på morgonen så är inställningen till dagen så viktig. Jag vet att en del inte gillar cardio men ni måste börja inbilla er att ni gillar det för först då kommer det göra er gott. Allt kan inte alltid vara roligt men i bland får man göra saker bara för att de faktiskt bara ska bli gjort. Samma sak gäller maten och vi måste sluta fokusera på maten och  att de ska vara gott hela tiden utan ibland måste vi faktiskt äta för att de ska vara funktionellt åtminstone om du vill åt en viss fysik och exempel tappa i vikt. Sen kan man diskutera om vad som är gott, enligt mig ska man vara glad att man ens får man på bordet så där skiljer vi människor oss väldigt mycket.

Äntligen så börjar det släppa på benen o rumpan och det börjar äntligen tightas till och lyckan är enorm, alla dessa cardio timmar är så värda nu! Det är inte alltid kul men det måste bara göras och när man ser resultaten av det så är det värt det och just därför får man aldrig ge upp eller ge efter för när du väl kommer en bit till ditt mål så kommer allt jobb du faktiskt lagt ner vara värt det och detta handlar om allt du gör i livet!

Ge inte upp för att det är jobbigt utan se det som en utmaning och fortsätt tills du är klar! 

11998794_10153566885516341_1530809094_n

Min svaga punkt har varit min rygg och mina axlar samt att få till en bra tighthet på ben o rumpa så jag har jobbat väldigt mycket med detta under min offseason men även under min diet såklart. Axlarna och ryggen skulle byggas på så där har jag jobbar mycket på detalj för att få fram den där X- Formen som man säger. Benen och rumpan skulle bli mindre men tro inte att jag inte tränat ben eller rumpa mindre för detta utan jag har tränat rumpa mer än vad jag har gjort tidigare men på ett helt annat sätt och resultaten har blivit väldigt bra tycker jag och jag är väldigt nöjd över vad jag åstadkommit hittills. Har aldrig haft en sådan form på benen så jag är jätte nöjd, men ännu är jag inte klar. 3,5 vecka på att bli ännu bättre till SM!!!

11998794_10153566885566341_1773108841_n

 

Ville även dela med mig av denna bilden! Älskar Arnolds 6 Rules!

10431917_1449457885328338_2076118839_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Caroline Aspenskog

 • Livsstil!

  När du börjar säga JA till dig själv så kommer det så mycket positivt i ditt liv. Jag kan knappt beskriva...

  Caroline Aspenskog2016/03/30
 • Målet med denna vecka!

  Har inte ens hunnit uppdatera mig från min underbart roliga weekend i Stockholm! Fullt upp från Fredag- Söndag med Workshop och...

  Caroline Aspenskog2016/03/29
 • Vinna eller Förlora

  Dagarna bara rusar förbi och helt plötsligt är det redan kvällen och varje dag och minut räknas nu inför tävlingen. Jag...

  Caroline Aspenskog2016/03/23
 • Ta ett steg tillbaka för att kunna ta två steg frammåt!

  Det har varit otroligt tyst från mig dom senaste dagarna och som jag sagt innan så vill jag inte måla upp...

  Caroline Aspenskog2016/03/21
 • Bästa version

  Träningen går så förbaskat bra och allt flyter verkligen på. Jag känner mig både stark och relativt pigg för att vara...

  Caroline Aspenskog2016/03/16
 • Happy Feelings!

  Äntligen tillbaka och vilken glädje! Jag bara älskar att vara tillbaka i rutiner igen, sjuk två dagar fick räcka och efter...

  Caroline Aspenskog2016/03/15
 • Tävlingsplaner 2016

  Fortfarande sjuk och ingen styrka för mig! TYVÄRR säger jag bara och att vila är absolut inte min grej. Dom sista...

  Caroline Aspenskog2016/03/14
 • Nyttiga veckan och underbart goda recept!

    Ledig dag från både styrka och cardio då jag olyckligtvis har blivit sjuk. Efter att jag flög upp till Stockholm...

  Caroline Aspenskog2016/03/13
 • Nytt Tänk!

  Veckorna bara rusar förbi och så gör även Vintern. Man kan känna helt klart att Våren är å gång och jag...

  Caroline Aspenskog2016/03/10