Connect
To Top

Iron Man Magazine Officiellt Up-And-Running!

Det är med stolthet vi lanserar svenska Iron Man Magazinehemsidan! Exakt en månad innan den tryckta tidningen kommer ut i butikshyllor runtom i landet. Oavsett om du söker information inom träning och hälsa eller är på jakt efter inspiration så kommer du hitta det här.

Vi vill hjälpa dig att komma igång, bli och förbli motiverad, oavsett om du är nybörjare eller atlet. Med praktiska guider, recept, intervjuer, reportage, exklusiva bilder och videos vill vi maximera träningens framfart. Liksom du vill vi få ut mest av vår träning. Därför skapade vi tidningen, och hemsidan, vi själva vill läsa och besöka. Med bästa tipsen för att optimera träning och kost.

Artiklarna författas av branschens bästa coacher, tränare, doktorer, och tillsammans med prominenta fitnessprofiler som skördat enorma framgångar inom respektive område pressar vi mänsklighetens gränser genom att maxa prestation, förbättra återhämtning och resultat.

Vi ville skapa en tidning som var annorlunda. Uppdateringsfrekvensen på hemsidan – www.ironmanmagazine.se – kommer därför vara osedvanligt hög, ständigt relevant och onekaligen konstant med ett tempo som är i en klass för sig. Vi fokuserar på senaste genvägarna till mer muskler och mindre fett, samt senaste nyheterna från Sverige och USA.

Vi har 75 års erfarenhet av publikation inom publikation och tävlan inom fitness. I kombination med och hänsyn till redaktionens enorma passion för sporten, det brinnande intresse för träning som tagit oss hit idag, är det lätt att förstå att förväntningarna på lanseringen varit uppskruvade. Därför satsar vi helhjärtat – hela vägen – för att inte bara leva upp till, utan bräcka förväntningarna. Har vi lyckats? Skriv en rad och berätta vad du tycker. Oavsett om du har synpunkter av det kritiska slaget, eller förälskar dig i skapelsen vid första ögonblicket, välkomnar vi dina åsikter med öppna armar.

Med svenska Iron Man-tidningen (och hemsidan) vill vi hjälpa så många som möjligt att förbättra träningen, och livet i stort. Som utgivare vill jag förstås göra så många läsare som möjligt nöjda med innehållet. Samtidigt är jag realist och inser att man inte kan göra alla nöjda. Därför vill jag att du ser denna tidning som din egen. Du kan vara med och bestämma innehållet.

Anser du att du, eller någon du känner, har det som krävs för att platsa i vår tidning? Tipsa oss. Skicka mail till binais@ironmanmagazine.se. Vi är alltid på jakt efter nya talanger. Vi förstår att du vill bli bäst i världen innan du gör din Grand Entre, men glöm inte att många människor uppskattar möjligheten att följa nybörjare på vägen till toppen, och önskar vara med på din resa.

Med ena foten i Kalifornien, och den andra i Sverige, levererar vi blixtsnabba uppdateringar med senaste trenderna branschen har att erbjuda, vilket vi förmedlar i tidningen och på webben. Du behöver inte köpa tidningen för att hålla dig uppdaterad (även om den innehåller mer djuplodande exklusiva artiklar). Med exklusivt material – av texter, videos och foton – direkt från fitnessbranschens mecka levererar vi dagliga uppdateringar med svar på dina frågor. Oavsett hoppas vi att du ska trivas, och uppskattar hemsidan lika mycket som vi.

Välkommen,

Binais Begovic
Chefredaktör
Iron Man Magazine

P.S: Den tryckta upplagan av svenska Iron Man Magazine når butikshyllor 4 mars. Missa inte det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Binais Begovic