Connect
To Top

Fråga: “Jag Kan Inte Bränna Fett. Vad Gör Jag Fel?”

Fråga: Jag har begränsat mitt kaloriintag för att gå ner i fettvikt, men jag gör knappt några framsteg i min kroppskomposition. Börjar bli deprimerad. Vad gör jag fel?

Svar: Kalorirestriktion fungerar inte ensamt. Du behöver påverka hormonella förändringar för att öka metabolismen genom att manipulera ratio av makronutrienter (näringsämnen) – inklusive en reducerad kolhydratladdning – och fokusera på kvalite. Inte bara underskott.

För att boosta metabolismen reducerar du kolhydratintaget ordentligt. Öka intaget av animaliskt protein mycket, och animaliskt en smula, och drick inte dina kalorier (gäller alkohol, juice, smoothies och mjölk). Det kan vara ganska stora förändringar för många männisor, men jag har aldrig sett denna rekommendation misslyckas.

Om du inte redan är deffad, och högpresterande atlet som tränar tre eller per pass per vecka med hög intensitet, så kommer denna strategi fungera. Det enda undantaget är om du eftersträvar viktökning i form av muskelmassa eller har massiv energiförbrukning. I liknande fall kan det istället vara aktuellt att öka mängd och andal kolhydrater för att börja öka igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Frågor & Svar