Connect
To Top

Laddar upp för benpass

Efter gårdagens besök på Body Classic så fick man absolut en blodad tand att ytterligare lägga i en extra växel inför SM. Tjejerna i BMR Bikini Team strålade på scen och det hela slutade med Jenny – 6:a, Miriam – 3:a och Marie gjorde en grym insats utan finalplats. Sedan även vår vackraste Erika som istället ställde upp i Bodyfitness och kom 5:a!!

Så idag är jag supertaggad för att kötta ben och rumpa efter att ha sett alla dessa vackra tjejer på scen igår. Tanken var egentligen att jag också skulle stått där uppe och glänsa. Men jag ångrar inte mitt val av avstå en enda sekund faktiskt. Jag ser hur jag utvecklas varje dag och avstå vårens tävlingar är nog det bästa jag någonsin har gjort. Att sedan få gå upp på en tävling som SM istället med, peppar peppar en förhoppningsvis, mycket förbättrad fysik och med mer kött på benen och med mer kunskap kommer bli så otroligt mycket mer värdefullt för mig. Även om mina tävlingsnerver rycker så det knakar haha 🙂

Så för det första sov jag i 10 timmar, sedan har jag ätit en stor frukost proteingröt och nu väntar strax kyckling med ris. Ultimata uppladdningen tillsammans med Animus från BMR 20 min innan passet. Idag skall mitt benpass gå till historien, så är det bara, för jag har bestämt det. Mind over body 🙂

Better Bodies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Linn Strand

 • Update

  Träningen rullar på som den ska. Känner mig starkare för varje dag som går och vikten går sakta men säkert upp...

  Linn Strand2014/05/02
 • Kvällstankar

  Wow vilken härlig helg det har varit! 🙂 Sol sol sol. Vilken boost av D-vitamin och alla energi-depåer blir påfyllda till...

  Linn Strand2014/04/28
 • BMR på premiär-öppning av Shape Store i Uppsala

  Vilken dag 🙂 Efter mycket om och men (stopp av polis, punktering på motorvägen, bärgningsbil, väntan på hyrbil osv osv osv)...

  Linn Strand2014/04/25
 • Sammanfattning av påskhelgen

  Haft en helt underbar helg med besök hemma i Halmstad. Alltid mysigt att få träffa familjen en sväng. Åkte ned redan...

  Linn Strand2014/04/21
 • Photo shoot

  Efter en lång helg med mycket flängande hit och dit med mitt BMR Bikini Team så var jag ändå redo på...

  Linn Strand2014/04/17
 • BMR Bikini Team-träff samt formkoll

  Åh idag är jag så otroligt glad!! Mitt underbara BMR Bikini Team kommer till Stockholm idag för en hel helg med...

  Linn Strand2014/04/11
 • Frukostmys med Ironman

  Godmorgon! Sitter och avnjuter min frukost. Konstigt hur den alltid kan vara lika god?! Jag kan ibland vakna mitt i natten...

  Linn Strand2014/04/11
 • Laddar för benpass

  Idag är det ingen vanlig idag, idag är det dock inte min födelsedag.., men nästan lika bra! Its Legday! Precis smällt...

  Linn Strand2014/04/09
 • BMR-event i Köping

  Igår var jag iväg och jobbade på ett BMR-event i Köping tillsammans med Stefan Sundqvist, även kallad Sunken 🙂 Grym kille...

  Linn Strand2014/04/09