Connect
To Top

Legdaaay! + recept på protein-ostkaka! :)

Ah men hallå!

Så död att det seriöst är jobbigt att ens trycka på tangenterna på datorn haha…då är det illa liksom 😛 ..Suttit i typ en halvtimme o ba “ska jag orka sätta mig vid datorn eller inte….” 😛

Men nu e jag här! …Så då kan man ju passa på o uppdatera lite. 🙂

Somnade rätt sent igår så varit lite småtrött idag men ändå smypysslat en massa, bl.a rensat klart mina garderober (typ hållit på med det i veckor nu, så himla svårt o göra mig av med saker haha), packat ihop 4 feta kassar med kläder och skor, en massa oanvänt och en del dyra grejer som jag faktiskt tänkte sälja iväg, sen resten tänkte jag ge bort till behövande. 🙂 Tog MÅNGA timmar… 😛

Under eftermiddagen bakade jag en massa gott, bl.a en casein-ostkaka som på riktigt var bland det godaste jag ätit. Helt otroligt bra blev den! 😀 Så aa..kan säga att hela formen är slut nu…och typ seriöst slickade rent hela skålen med smet haha 😀 …Sån himla tjockis innerst inne haha 😀 <3

Sen va de gymdags, laddade upp med 2 bananer och animus pwo och sen gav jag mig iväg!

Trots sömnbristen och segheten blev det verkligen ALL IN idag. Helt sick. Sista stunden snurrade hela skallen och hela kroppen ba skakade, sååå slut! Hade egentligen en övning till planerad men det gick bara inte, hade spytt rakt ut då…på riktigt! 😛

Tog ut mig rejääält i början så blev ett ganska kort men otroligt jobbigt pass. 🙂

Började tungt och avslutade sen med högreps, drop, o supersets.

Verkligen bra med styrka idag! (i början dvs :p) längesen jag klarade av att köra så pass tungt! Kanske börjar man äntligen bli sitt hulkiga jag igen. 🙂

Värmde upp först med 3 set benspark med 1 ben i taget och 5 set cabelsquats, sen gav jag mig på smala böj i smithen 3 set följt av bredare böj 3 set och så drop med gung i botten. Sen direkt mot benpressen där det blev stege upp 6 set och sen drop.

Efter det va jag helt förstörd redan men körde på och fortsatte med sumoböj med hantel supersetat med abduktor 5 set. Drop på sista med hela 50 korta reps i abduktorn (här dog min rumpa) och så 30 reps “gung” med hanteln. Sen avslutade jag med att superseta liggande legcurl och bensparken.

Lite stretch, dubbel dos CFTrecovery och sen låg jag ba utsträckt o försökte hämta andan en bra stund, tog verkligen ut mig HELT idag…,var så robot-aktig att jag upptäckte sen att jag lyssnat på en jättekonstig låt i repeat under HELA passet haha….den va typ inte ens bra 😛 haha…aja…kör bara!

Funderar nästan på o köra vilodagen imorn. Får se hur man känner sig! 🙂

Här har vi i alla fall en slut brud…inte sådär jättevacker men bjuder på den! Svettig o nöjd! 🙂

IMG_5785

Och så har vi ju super ostkakan! Fick flera förfrågningar om receptet när jag la upp den på insta tidigare idag så här kommer det….ni MÅSTE testa!

Recept för ca 4 bitar (eller 1 om man är som jag haha)

200 gram keso

100 gram kvarg

2 dl äggvita

1,5 skopa Protelux casein protein från BMR i choklad smak

1 msk stevia

0,5 tsk (ungefär) kakao (funkar utan också men ville ha det lite extra chokladigt)

1 nypa kanel

Pyttelite salt

Mixa ihop allt o sen i med det i en smord form (jag använde kokosolja), sen klickade jag i en massa jordnötssmör, lite hackade blandade nötter, smulade i en riskaka, skivade i en banan ,och strödde på lite linfrön, och så in i ugnen på 175 grader. Vet inte exakt hur länge jag hade den inne, man får småkika lite o se hur den ser ut! Den ska vara degig innuti men ändå se klar ut. Skulle gissa på 15 min.

Sen lät jag den stå i frysen ca 10 minuter (kylen om du ska äta den senare men jag ville ju ha en bit inom kort:P)

Serverades med kvarg och hallon och lite extra kanel över. <3

(bild tagen innan jag stoppade in den i ugnen)

IMG_5712

…and enjoy! 🙂

Inte världens snyggaste uppläggning men …MUMS! <3

IMG_5793

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Thereze Hernetoft

 • Nya tag!

  Hallå på er! Ett bra tag sen man uppdaterade något här men detta ska det allt bli ändring på. Fått mycket...

  Thereze Hernetoft2015/09/29
 • Kosttillskott: varför, när, hur, vad???!

  Här sitter man med pwo målet framför sig och precis klickat hem en ny beställning med lite härliga kosttillskott. Denna gång...

  Thereze Hernetoft2015/08/27
 • BMRdag 15/8! :)

  MISSA INTE! Nu nästa lördag, den 15e augusti så kommer jag och två andra ur BMR familjen och besöker Enköping och butiken...

  Thereze Hernetoft2015/08/06
 • Mina tankar och tips om periodisering, variation och upplägg

  Så gott som klar med klientjobb för dagen och ska snart sätta mig och skriva ihop ett nytt träningschema åt migsjälv,...

  Thereze Hernetoft2015/06/17
 • Älskar du choklad? 3 enkla nyttiga recept! :)

  Älskar du choklad? Är det kanske t.o.m boven som gör att du inte lyckas hålla dieten? Ingen fara! 🙂 Det går...

  Thereze Hernetoft2015/05/28
 • BMR dag 31 maj! :)

  Missa inte! Den 31 Maj är det dags för BMR-dag på Gymbutiken i Jakobsberg här i Stockholm. Jag och sötnosen Danijela...

  Thereze Hernetoft2015/05/14
 • Mina åsikter och tankar kring ätardagar

  Bra eller dåligt? Fuska en hel dag eller bara en måltid? Ät va du vill? Det talas mycket om ätardagar nu...

  Thereze Hernetoft2015/04/19
 • 10 smarta diet-tips :)

  Finns miljoner av tips och trix man kan tänka på och använda sig av under en deff, här är några smarta...

  Thereze Hernetoft2015/03/25
 • Skillnaden mellan att deffa och att banta

  Veckorna flyger iväg och här står man nu under tävlingsdiet. Inte mycket tid kvar så tufft kommer det bli och mycket...

  Thereze Hernetoft2015/03/23