Connect
To Top

Long time no see

Jag vill börja med att be om ursäkt för de obefintliga blogginläggen senaste veckan. Under denna frånvaro har jag hunnit med både highday, lowday å birthday. Så med andra ord skriver jag mitt första inlägg som 25 åring 😉
Hur jag firade min dag? Hade ledig måndag efter en intensiv jobbhelg, så jag körde mina 3 träningspass (2 cardio pass och ett rygg pass) så jag var klar vid 15 tiden. Därefter begav jag mig hem, åt mina dietmatlådor å kollade på Sune i Grekland, tog ett varmt bad å bara chilla järnet. Sååå skönt å så efterlängtat efter att inte haft någon egentid på hur länge som helst. Ibland behöver man stänga ner allt o bara vara och ladda om batterierna, sen att jag råkade fylla 25 just den dagen är ju en annan femma.. Men de blir fira av nästa helg när Niro kommer hit, äta massa gott på lördagen & massa mys restrerande tid. Längtar!

Jag har även hunnit flytta in i min nya lägenhet. En etta på 35 kvm i ett nybygge i Bjurslättspark. Underbara Jonas hjälpte mig o flytta i torsdagskväll och sen har mina föräldrar åkt från Sala med flyttlass i fredags. Det krävs nästan en masterutbildning för o möblera en sån här lägenhet, speciellt när kvinnan i huset endast nöjer sig med en 180 säng 😛 Men heey nu har vi fått in allt, krävs lite justeringar i form av ett nytt soffbord (mitt nuvarande tar lite för mkt plats) å en ny tv-bänk med bättre förvaringsmöjligheter 🙂 Men jag trivs redan bra som fan 😀

Kom nyligen hem från gymmet, blev ett riktigt gött pass, rygg, axlar, armar och abs + 35 minuters lugn cardio i form av lutande promenix med squeeze i glutsen varje steg, kände mig riktigt stark idag fan! Go känsla så här på diet.
På tal om diet har vi gjort några förändringar. Stått alldeles för stilla å Niro misstänker att min ämnesomsättning sjunkigt och har därför höjt maten litegrann för o försöka kicka igång ämnesomsättningen igen. Känns så fel å höja maten när formen känns dålig, men Niro vet vad han gör så jag äter glatt mina lådor och #tränarhårtochhållerkäft så ska vi se att det händer grejer! 9 veckor kvar idag om jag inte räknar helt galet.

image
Formen just nu.

Fick lite sneda blickar på spårvagnen ikväll, passade på å käka min postworkout-proteingröt på vägen hem. För det första är den oroväckande lik en hundmatsort vi har på jobbet och för det andra luktar den tydligen inge gott enligt min mor.
Men de är iofs inte första ggn jag får höra att maten jag med glädje stoppar i mig inte luktar nå gott. En kollega på jobbet sa för några kvällar sen; “Jag tror det händer något där bak, katten har nog släppt sig” . Fast nääe, så vare inte, de va bara jag som stod inne på operationskontoret intill å åt min torsk o broccoli… 😉

En dam på spårvagnen, eller kärring rättare sagt ställde sig bredvid mig där jag satt på handikappsplatsen på vagnen o åt min prottegröt å sa högt o tydligt till sin väninna om den lediga platsen intill mig; “Nej där kan jag inte förmå mig att sitta, finns ju en anledning till att den är till för handikappade, nog har jag åldern inne men jag står hellre än å sätter mig där”. Kärringen ska va glad att jag just i detta då matade min dietkropp med kolisar! Jag ÄR handikappad, typ..kan ju varken höger eller vänster och huvudräkning på diet ska vi inte ens tala om.. 😉 Skämt o sido, hade det kommit någon som behövt sittplatsen hade jag givetvis flyttat på mig. Stör mig bara på folk som talar över huvudet på mig.
Men tillbaka till diet-handikappet, idag lyckades jag med bedriften att slå på duschslangen på fullt tryck med munstycket riktat mot mig.. OM jag blev blöt?! Dyngvåt!
image

Å där står jag, mitt i flyttstädningen i min gamla lägenhet med inga andra kläder till hands!! Panik, jag som skulle ta spårvagnen hem inom en snar framtid insåg att jag behövde komma på en snabb lösning. Det bästa jag kunde komma på va att smyga ner i tvättstugans torkrum. Jag hade turen på min sida för personen som hade tvättstugan hade glömt å låsa dörren så jag smugglade in mina tvärblötabyxor i torkrummet och fick snällt sitta där i bara trosor o hoppas på att personen ifråga inte skulle klampa in. Å jag klarade mig!! Lyckan när jag kunde dra på mig mina nästan helt torra mjukisar va enorm 😉 Så till poängen med detta; Diet ÄR ett handikapp, i alla fall om man heter Josefin.

image

Nu ska jag duka fram min torsk och spenat o rikta all fokus på Mello-finalen. Inte sett någon av de tidigare programmen så detta blir spännande! Ha en supergo kväll!
image

2 Comments

 1. Matilda

  2014/03/09 at 21:35

  Satt precis och fnissade till lite när jag såg hur du möblerat lägenheten. Ser ju nästan precis ut som i Skara fast spegelvänt. 🙂 kanske inte så konstigt dock om du har samma möbler 🙂 Miss you! <3

  • Josefin Lindell

   Josefin Lindell

   2014/03/09 at 21:40

   Haha den tanken slog mig också 😉 Saknar dig med vännen, du måste komma ner hit <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Josefin Lindell

 • Sockerfri Gulerodskage!

  Aloha! Första jobbdagen på en månad avklarad & det känns gött o vara tillbaka 😀 Kikar bara in lite snabbt här...

  Josefin Lindell2015/10/19
 • Middagstips för pastaälskare!

  Gjorde precis en drömgo pastarätt! 😀 Återigen använde jag mig av lite nyttigare alternativ av råvaror. Så istället för vanlig pasta...

  Josefin Lindell2015/10/16
 • “Life is short, eat dessert first”

  Aloha! Njuter för fullo av mina sista dagar på semestern, känns som att jag varit borta från Blå stjärnan i en...

  Josefin Lindell2015/10/16
 • I’m back!

  Long time no see! Kan inte minnas hur många ggr jag startat mina blogginlägg med just det uttrycket 😛 Men när...

  Josefin Lindell2015/10/15
 • Linnet OCH trosorna ut & in…

  ..that kind of a day! Överskriften sumerar min dag rätt bra! Denna low day har min hjärna verkligen gått på lågvarv!...

  Josefin Lindell2015/08/13
 • Once you see results, it becomes an addiction

  Nu är det ynka 8 veckor kvar till SM & vi har kommit till det stadiet i dieten där man ser...

  Josefin Lindell2015/08/11
 • Oh happy day!

  Lyckades pricka in en solig ledig torsdag!!! 😀 Hunnit ligga ute i solen någon timma, men matklockan ringde o det var...

  Josefin Lindell2015/08/06
 • Låt det bli morgon snart…

  …när man vaknar upp 01:34 å blir besviken över att klocka INTE är mer vet man att det är natten innan...

  Josefin Lindell2015/07/31
 • Summer lovin!

  Ääääntligen lite sol å värme! Denna helgen har jag hunnit med både årets första shorts premiär och solat utomhus i bikini...

  Josefin Lindell2015/06/28