Connect
To Top

MED VINSTEN I HAND!! – Decembercupen 2014

Jag gjorde det!! Vinsten blev min, guldpokalen fick flytta hem till Falkenberg! Fortfarande har inte allt sjunkit in från helgen och jag kan fortfarande gå förbi pokalen hemma utan att knappt förstå att jag tog hem allt!

För att sammanfatta allt så tänkte jag ge en tillbakablick över denna helt fantastiska helg!

Laddningen och tömningen gick kanon verkligen, bra pass, fullt fokus och goda resultat, kroppen svarade som den skulle. Bilen styrde i lördags mot Lund, bilen laddad med allt från matlådor till tävlingstillbehör. Så laddad och hela tiden så glad och förväntansfull över vad som komma skulle. Väl incheckade på hotellet var bara att njuta innan inregistreringen på kvällen. Allting skulle godkännas innan tävlingen och nummerlappen delades ut. Första lagret färg på innan det var dags att hoppa i säng! En ovan känsla, att sprayas brun bland massa andra okända människor, men helt inne i allt nytt så var det en rolig erfarenhet rikare att ha med i bagaget!

Lördagen var det upp och hoppa runt sju, sov riktigt gott under natten med en del fjärilar i magen. En lååång väntan under lördagen fram tills att vi kunde gå backstage runt tretiden. Halv fem var de tider som vi hade hört och innan dess skulle det laddas, sprayas bruna som pepparkakor sista lagren sen var det bara att köra. Väl på scenen kände jag mig så fin, allt som man har kämpat för var upp till bevis. Hår och smink hade jag fått så fin hjälp med av coachens duktiga syster Nathalie, och coachen själv, min Goa Carro, var guld värd!

Särbehömming och totalt bedöming av alla 15 tjejer som gick under min klass innan vi fick reda på finalisterna, där mitt namn fanns med. Väl i finalen blev det istället för T-walk en I-walk, alltså ingen posering från mitten utan endast sina poser på samma ställe i mitten av scenen.

När det väl kom till prisutdelning, var spänningen RÄTT hög! Jag stod kvar längre och längre tills det bara var jag och en tjej till, och mitt namn ropades ut sist brast jag i tårar så fort jag förstod att jag hade tagit hem guldet. Känslan att jobba så mycket, hela tiden bara ha målet, priset man sliter för i sikte, för att sedan komma dit och sätta allt, är obeskrivligt. Lyckan är total och hela vägen hem föll det många, många tårar av ren och skär lycka!

Efter tävlingen fick jag dock en varning av domarna att enligt SKKF:s regelverk så var min bikinitrosa på gränsen till för liten, vilket de tyckte var synd eftersom min fysik inte skall behöva dömas efter detta. Väldigt tacksamt så togs kritiken emot och jag har har redan en ny bikini till kommande helg just för att jag vill respektera domarna och reglerna för sporten till fullo, och kunna bedömas efter min fysik och inte efter min bikini.

På vägen hem blev det stopp för att köpa pepsi, eftersom för några veckor sedan när jag saknade min älskade pepsi som mest, sade att “tar jag hem skiten så skall jag dricka pepsi ur bucklan!” Så fram med pepsin och den har nog aldrig smakat så gott!

Så totalt sett en kort sammanfattning av helgen, så var det en av de bästa helgerna i mitt liv. En obeskrivlig lycka och tacksamhet till de människor som stöttat mig. Sambo, familj, vänner, coach, team mm. Min fina coach som betyder så mycket, att kunna få jobba tillsammans så län

ge, åka iväg till min debuttävling och sätta guldet, går inte sätta ord på! Ett dreamteam, helt enkelt!

Väl hemma blev det ett valfritt mål, valet var rätt enkelt. Något av det som jag älskar och har saknat mest; ris, nötfärs och ketchup, och pepsin såklart! Vila på kvällen innan det var dags för måndag, ny vecka inför Luciapokalen. Ladda om med ny tömning, Cardio och benpass! Älskar sporten, utmaningarna och ser fram så mycket inför Fitnessfestivalen och Luciapokalen denna helgen. EYES ON THE PRICE BABY!!

Obeskrivlig lycka tillsammans med min coach! Guldet i hand!

Obeskrivlig lycka tillsammans med min coach! Guldet i hand!

image

 

Fler bilder från helgen och Decembercupen kommer senare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Jenny Andersson

 • Bildbomb Nr 2: Luciapokalen!

  Jenny Andersson, Bloggare2014/12/06
 • Debuten som slutade i seger! Bildbomb från DC!

  Jenny Andersson, Bloggare2014/12/04
 • Fettet släpper och det är dags för vattnet!

  Inför tävlingen har jag under fyra gånger gjort kalipermätning, där min fettprocent visas och jag kan se skillnaden mellan vikt, mått...

  Jenny Andersson, Bloggare2014/11/17
 • Massa förberedelser inför tävlingen!

  Nu när det är riktigt nära tävling, endast 10 dagar kvar innan det är dags för scenen kommer äntligen de efterlängtade...

  Jenny Andersson, Bloggare2014/11/13
 • 16 dagar ut!!

  16 dagar återstår innan det är tävlingsdags. Första nervositet började komma igår, lite fjärilar i magen som börjar vakna. Men inte...

  Jenny Andersson, Bloggare2014/11/07
 • Människor värda sin vikt i guld!

  När man tar träningen till en sådan nivå att man väljer att tävla och satsa på att bli bäst. Verkligen bäst...

  Jenny Andersson, Bloggare2014/11/01
 • Nedräkning mot scenen!!

  Mindre än fyra veckor ut från första tävlingen, bikinin skall fixas det sista med och allt går helt enligt planerna. Träning...

  Jenny Andersson, Bloggare2014/10/30
 • “High day” vs “Low day”

  High day imorgon!!! Som jag längtar! Kör lite annorlunda nu då jag  äter mer kolhydrater vissa dagar, därav namnet “high day”....

  Jenny Andersson, Bloggare2014/10/15
 • Mindre än sex veckor kvar!!

  Mindre än sex veckor kvar tills att jag trippar upp på scenen för första gången. Blir bara mer och mer taggad...

  Jenny Andersson, Bloggare2014/10/13