Connect
To Top

Video: Modellen Greg Plitt Om Sportens Nya Grenar

Det var med blandade känslor som tävlingsgrenarna Male och Female Fitness Model utannonserades med Fitnessgalan. Vad som verkade vara en mer lekfull variant av Men’s Physique, där deltagarna får använda mer kläder (som senare måste avtäckas) och briljera med verbal presentation, delade den svenska tävlingsscenen i två läger.

Ett som välkomnande grenarna med öppna famnar, för dess nyskapande idéer, och ett som skeptiskt ifrågasätta grenarnas relevans. Under Fitnessgalan och Nordic Grand Prix blev det dock tydligt att grenarna är här för att stanna. Ett stort startfält och publikstöd borgade för en framgångsrik debut och succén blev snabbt ett faktum. Showen var nämligen spektakulär.

I detta filmklipp berättar fitnessmodellen Greg Plitt, som har hundratals tidningsomslag i sin portfolio, om grenarnas betydelse. När han visionärt avslöjar sanningen om svenska tävlingsscenens nya grenar, och berättar att det handlar om mycket mer än utseende, förändras allt. Grenarna förvandlas från kuriosa till språngbräde för framtidens modeller.

Tävlande får en bra grund att stå på. Alla som vill, och som önskar, får prova på rollen som fitnessmodell och han eller hon som vinner kan med rekordstora prissummor och exklusiv plåtning med Iron Man Magazines tillgodoräkna sig en ovanligt stark start på karriären. Bevittna världens mest kända fitnessmodell hålla låda om Male och Female Fitness Model.

Foto: Johan Rydle proStudio.se
Film: RobinForLife

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Fitnessgalan