Connect
To Top

Nordic Grand Prix

Vilken helg!! 😀 Det har nu gĂ„tt 4 dagar sedan mina klackar lĂ€mnade scenen sista gĂ„ngen med Overall pokalen och checken pĂ„ 10.000:- i varsin nĂ€ve och Sveriges största leende pĂ„ lĂ€pparna, och jag kan fortfarande inte fatta att jag vann, helt galet! 😀
image
1:a plats i Bikinifitness -163

image
1:a plats i overallen 😀 Photo; Oskar Brewitz

Men utan min underbara coach och pojkvÀn Niro de la Rua hade inte denna resa varit möjlig. Han har funnits vid min sida pÄ alla tÀnkbara plan genom hela dieten. Har aldrig kÀnt mig tryggare, trots en motstrÀvig kropp hela första halvan av dieten har han bara proffessionellt lotsat mig igenom alla svackor och hÀr ser ni resultatet av 16 veckors #trÀnahÄrthÄllkÀft med Team totalpackage.
image
Det finns inte ord bra nog för Ă„ förklara hur fantastiskt magisk coach (och pojkvĂ€n 😉 ) du Ă€r min fina. All cred till dig!

Stort tack till Binais och BMR sports nutrition för grymma produkter och bĂ€sta team sammanhĂ„llningen, med andra ord; det bĂ€sta teamet man kan tĂ€nka sig! Och med erat stöd i ryggen Ă€r tamejfan allt möjligt! 😀

JĂ€ttetack till Patric, Johanna, Frida och Eva pĂ„ Oss hĂ„r & skönhetssalong som stylat mig inför denna tĂ€vling. HĂ„r, naglar, tandblekning och fransar, och allt och mycket mer dĂ€rtill under samma tak! 😀 Va nĂ„gra riktigt rofyllda timmar jag spenderade dĂ€r under tömningsveckan, var underbart skönt o komma ivĂ€g o koppla bort allt för en stund 🙂
image

Och utan mina op-kollegors stöd hade jag aldrig tagit mig sĂ„ hĂ€r lĂ„ngt. Varenda eftermiddag HELA dieten sĂ„g dem till att jag kom ivĂ€g o fick i mig min “torsk-lĂ„da” Ă„ sen inser jag i efterhand att de kanske va lika mycket för deras egen skull för Ă„ slippa en asgrinig Josse 😉 men det kvittar, det Ă€r fan kĂ€rlek pĂ„ hög nivĂ„ för en dietande tjej 😀 Största tack-kramen till er, ni Ă€r fantastiska! Ska leta reda pĂ„ mina bakgener Ă„ se till att de blir gofika nĂ€sta vecka 😛

Sist men inte minst mÄste jag tacka min kÀra familj och vÀnner som varit sÄ förstÄende och funnits vid min sida och stöttat mig igenom alla tunga dietdagar.
Ni Ă€r guld hela högen, stort TAACK för lyckoönskningar, gratulationer och alla peppande ord!! 😀
SlÄr mig gÄng pÄ gÄng hur lyckligt lottad jag Àr som har sÄ fantastiska mÀnniskor runt omkring mig! <3

image
Photo; Oskar Brewitz

image
Photo; Oskar Brewitz

image

image

image
BĂ€sta killarna <3

image

image
Backstage pics frĂ„n Ironmanmagazine plĂ„tningen 😀

image

image
Happiness 😀 Å jag Ă€r sĂ„ glad över att fĂ„tt lĂ€ra kĂ€nna denna underbara tjej <3 Hoppas vi ses snart igen 🙂

image
Mysig kvĂ€ll pĂ„ Vapiano med goa vĂ€nner 🙂

Å till sist till frĂ„gan jag fĂ„tt flest ggr de senaste 4 dagarna Ă€r nĂ€r det Ă€r dags Ă„ sĂ€tta klackarna pĂ„ scenen nĂ€sta gĂ„ng Ă„ mitt svar Ă€r; Jag har ingen aning, har lovat min mor att ta det lite lugnt ett tag o lĂ„ta kroppen vila frĂ„n tuffa dietdagar. SĂ„ nu blir det fokus pĂ„ Ă„ hĂ„lla en go sommarform o förbĂ€ttra fysiken, sen fĂ„r vi se nĂ€r det blir tĂ€vling igen. TĂ€vlingssuget har ju dock redan infunnit sig.. 😉

Nej tvÀttstugan ropar pÄ mig, tjing!

2 Comments

 1. Linda

  2014/05/20 at 07:16

  Du Ă€r grym! Stort grattis 🙂

  • Josefin Lindell

   Josefin Lindell

   2014/05/20 at 07:18

   Tack snĂ€lla 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Josefin Lindell

 • Sockerfri Gulerodskage!

  Aloha! Första jobbdagen pĂ„ en mĂ„nad avklarad & det kĂ€nns gött o vara tillbaka 😀 Kikar bara in lite snabbt hĂ€r...

  Josefin Lindell2015/10/19
 • Middagstips för pastaĂ€lskare!

  Gjorde precis en drömgo pastarĂ€tt! 😀 Återigen anvĂ€nde jag mig av lite nyttigare alternativ av rĂ„varor. SĂ„ istĂ€llet för vanlig pasta...

  Josefin Lindell2015/10/16
 • “Life is short, eat dessert first”

  Aloha! Njuter för fullo av mina sista dagar pÄ semestern, kÀnns som att jag varit borta frÄn BlÄ stjÀrnan i en...

  Josefin Lindell2015/10/16
 • I’m back!

  Long time no see! Kan inte minnas hur mĂ„nga ggr jag startat mina blogginlĂ€gg med just det uttrycket 😛 Men nĂ€r...

  Josefin Lindell2015/10/15
 • Linnet OCH trosorna ut & in…

  ..that kind of a day! Överskriften sumerar min dag rĂ€tt bra! Denna low day har min hjĂ€rna verkligen gĂ„tt pĂ„ lĂ„gvarv!...

  Josefin Lindell2015/08/13
 • Once you see results, it becomes an addiction

  Nu Àr det ynka 8 veckor kvar till SM & vi har kommit till det stadiet i dieten dÀr man ser...

  Josefin Lindell2015/08/11
 • Oh happy day!

  Lyckades pricka in en solig ledig torsdag!!! 😀 Hunnit ligga ute i solen nĂ„gon timma, men matklockan ringde o det var...

  Josefin Lindell2015/08/06
 • LĂ„t det bli morgon snart…

  …nĂ€r man vaknar upp 01:34 Ă„ blir besviken över att klocka INTE Ă€r mer vet man att det Ă€r natten innan...

  Josefin Lindell2015/07/31
 • Summer lovin!

  ÄÀÀÀntligen lite sol Ă„ vĂ€rme! Denna helgen har jag hunnit med bĂ„de Ă„rets första shorts premiĂ€r och solat utomhus i bikini...

  Josefin Lindell2015/06/28