Connect
To Top

Nu går tiden fort!

Vaknade med en helt annan energi idag än vad jag gjort den sista tiden. Trots nollad med carbs så går träningen och cardion förbannat bra måste jag säga. Allt sitter i huvudet och man måste ta fram den där krigaren som finns i en. Det är ingen ide att tänka åååh va jobbigt, ååhh va tråkigt för då kan jag lova att cardiopasset blir förbannat tråkigt. Ska jag vara ärlig så var det efter helgen som jag kände att jag fick mer energi och efter att jag körde cardio med underbara Linus Carlén så ler jag varje gång nu. Han har sån underbar inställning och bara att se han på det lilla löpbandet skuttandes/ spingades får mig fortfarande att le. Linus du räddar mina cardiopass dessa två sista veckor <3

Morgonens poserings+ klackträning. Poserar 1-2 ggr varje dag nu och idag satte jag även en liten ny förberedande T-walk så den hoppas jag såklart få visa upp 😉

Sista massagen gjort  på benen/Glutsen innan tävlingen av Bästa Magnus Hällström! Stort tack för att du plågat mig varje vecka i 16 veckor nu!!! =)

12025558_10153592964856341_1679854189_n

Axelpasset gick riktigt bra och lika bra gick även båda min cardiopass 60 min X 2 på stepmaskin/Löpbandet i lutning. Efter att vi ändrade om cardion den sista tiden så har jag märkt välidgt stor skillnad på mina ben och rumpa. jag har alltid svårast att tappa vid hamstrings men nu börjar det äntligen släppa! Helt otroligt vilken träning och strikt kost de ska ta för att bli lite tight! haha helt galet men kroppen vänjer sig och är man bara noggrann efter tävlingarna med kosten och håller igång cardion så kommer jag förhoppningsvis vara hårdare där offseason också. Det handlar om att låta kroppen vänja sig och låta kroppen anpassa sig för tro mig: Kroppen anpassar sig helt fantastiskt och det är ännu mer fantastiskt att med rätt kunskap kring träning och kost så kan vi uppnå precis dom resultaten vi vill ha och givetvis får vi alla slita på olika sätt för att uppnå detta bara!

12032506_10153592964661341_550154934_n

12047563_10153592964511341_642316646_n

Nu är det bara 13 dagar kvar tills SM och hotell, spray tan och mina tävlingstillbehör är nerpackade och allt är bokat. Nu hoppas jag bara inte jag glömt något, men jag brukar göra så att jag börjar lägga i lite små saker som jag vet att jag kommer behöva och sen tar jag allt i lugn och ro, packar lite varje dag och skriver upp saker jag glömmer osv. Kom just nu på att jag måste köpa stora strumpor som jag kan ha backstage så jag inte fryser=)

 

de117dfeda31aa0c57806827d72e0b3cMin coach Chris Cormier kommer även denna vecka och ska bli så roligt att träffa honom! Han är riktigt grym och är en helt underbar person! Han har verkligen gjort mycket för mig under min diet och är så tacksam för att ha han vid min sida!

Chris kommer även hålla ett seminarium på vårat gym här i Halmstad. Gladius gym och ni kan fortfarande anmäla er på mailadress: Gladiusfitness87@gmail.com  och detta är väldigt stort då ni nu har chansen att lära er få träna på ett sätt ni aldrig tänkt på förr! han är grym och jag har lärt mig otroligt mycket och har med mig denna kunskap hela livet! Han har 35 år erfarenhet inom branschen och har blandannat tävlat på Olympia( IFBB PRO) med alla stora namn.

Vid intresse: Gladiusfitness87@gmail.com datumet är 26/9 kl 13:00- 18:00 och fina GOODIEBAGS utlovas med mycket gott i. Vi bjuder på mellanmål och dryck från Nocco! 

Nu blir det lite jobb och jag vet att det är många som mailet mig om kost och träningsupplägg samt coachning men jag har är för tillfället fullbokad och tar inte in så många just nu men jag kommer svara er senast Onsdag morgon=)

Kram Caroline

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Caroline Aspenskog

 • Livsstil!

  När du börjar säga JA till dig själv så kommer det så mycket positivt i ditt liv. Jag kan knappt beskriva...

  Caroline Aspenskog2016/03/30
 • Målet med denna vecka!

  Har inte ens hunnit uppdatera mig från min underbart roliga weekend i Stockholm! Fullt upp från Fredag- Söndag med Workshop och...

  Caroline Aspenskog2016/03/29
 • Vinna eller Förlora

  Dagarna bara rusar förbi och helt plötsligt är det redan kvällen och varje dag och minut räknas nu inför tävlingen. Jag...

  Caroline Aspenskog2016/03/23
 • Ta ett steg tillbaka för att kunna ta två steg frammåt!

  Det har varit otroligt tyst från mig dom senaste dagarna och som jag sagt innan så vill jag inte måla upp...

  Caroline Aspenskog2016/03/21
 • Bästa version

  Träningen går så förbaskat bra och allt flyter verkligen på. Jag känner mig både stark och relativt pigg för att vara...

  Caroline Aspenskog2016/03/16
 • Happy Feelings!

  Äntligen tillbaka och vilken glädje! Jag bara älskar att vara tillbaka i rutiner igen, sjuk två dagar fick räcka och efter...

  Caroline Aspenskog2016/03/15
 • Tävlingsplaner 2016

  Fortfarande sjuk och ingen styrka för mig! TYVÄRR säger jag bara och att vila är absolut inte min grej. Dom sista...

  Caroline Aspenskog2016/03/14
 • Nyttiga veckan och underbart goda recept!

    Ledig dag från både styrka och cardio då jag olyckligtvis har blivit sjuk. Efter att jag flög upp till Stockholm...

  Caroline Aspenskog2016/03/13
 • Nytt Tänk!

  Veckorna bara rusar förbi och så gör även Vintern. Man kan känna helt klart att Våren är å gång och jag...

  Caroline Aspenskog2016/03/10