Connect
To Top

Pass 2 avklarat….slut tjej! :)

Bra slut är man nu kan jag ju säga…skulle LÄTT kunna somna redan nu…men då vet jag att jag vaknar typ 06.00 och det känns ju rätt onödigt…inte mycket man kan hitta på den tiden direkt :P.

Drog som sagt iväg till gymmet för pass nr 2 där vid sju tiden, hade egentligen triceps på schemat men blev så himla sugen på ett axelpass så så fick det bli! Funkade ju super det med eftersom man körde lite rygg imorse, går ju ihop rätt bra liksom. 🙂  Märktes att man redan tränat idag men blev ändå ett hyffsat bra pass måste jag säga, kort och intensivt!

Fokuserade på pressar idag så blev axelpress i maskin som uppvärmning + 3 tunga set, följt av axelpress med hantlar supersetat med hantellyft framåt, sen blev det axelpress med stång supersetat med omvända flyes med hantlar och så hantellyft åt sidan 3 tunga set följt av massa dropset…..aj aj aj! 🙂

Avslutade även med 100 situps…så lite duktig var man allt haha….jag är SÄMST på att “komma ihåg” att träna magen måste jag erkänna…, det är ju så tråkigt! Men tur nog så har jag bra mage naturligt, så fort jag deffar lite så blir magen superbra ändå…, man kopplar ju ändå in magen i många övningar egentligen, men liiite mer magträning än vad jag kör just nu får jag allt ta o börja med…skärpning fröken hernetoft! 😀

Nu har man tryckt i sig en mega portion av min mumsiga supergröt som post workout måltid , blir aldrig fel, funkar som frukost, mellis…aah…whatever…alltid!  😀 (1,5 dl havregryn, 6 äggvitor, 3 dl vatten, 1 tsk kanel, 1 msk stevia, ett halvt skivat äpple, 1 msk jordnötssmör, 1 msk chiafrön, 1 msk vaniljprotein och så osötad sojamjölk till det)  Nu ska jag ta o lägga mig i ett varmt bad tänkte jag o bara chilla galet, sen lir det väl en stund framför tvn innan det e dags att säga hejdå till denna onsdag. 🙂

Puss och kram! <3

[facebook]

stark

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Thereze Hernetoft

 • Nya tag!

  Hallå på er! Ett bra tag sen man uppdaterade något här men detta ska det allt bli ändring på. Fått mycket...

  Thereze Hernetoft2015/09/29
 • Kosttillskott: varför, när, hur, vad???!

  Här sitter man med pwo målet framför sig och precis klickat hem en ny beställning med lite härliga kosttillskott. Denna gång...

  Thereze Hernetoft2015/08/27
 • BMRdag 15/8! :)

  MISSA INTE! Nu nästa lördag, den 15e augusti så kommer jag och två andra ur BMR familjen och besöker Enköping och butiken...

  Thereze Hernetoft2015/08/06
 • Mina tankar och tips om periodisering, variation och upplägg

  Så gott som klar med klientjobb för dagen och ska snart sätta mig och skriva ihop ett nytt träningschema åt migsjälv,...

  Thereze Hernetoft2015/06/17
 • Älskar du choklad? 3 enkla nyttiga recept! :)

  Älskar du choklad? Är det kanske t.o.m boven som gör att du inte lyckas hålla dieten? Ingen fara! 🙂 Det går...

  Thereze Hernetoft2015/05/28
 • BMR dag 31 maj! :)

  Missa inte! Den 31 Maj är det dags för BMR-dag på Gymbutiken i Jakobsberg här i Stockholm. Jag och sötnosen Danijela...

  Thereze Hernetoft2015/05/14
 • Mina åsikter och tankar kring ätardagar

  Bra eller dåligt? Fuska en hel dag eller bara en måltid? Ät va du vill? Det talas mycket om ätardagar nu...

  Thereze Hernetoft2015/04/19
 • 10 smarta diet-tips :)

  Finns miljoner av tips och trix man kan tänka på och använda sig av under en deff, här är några smarta...

  Thereze Hernetoft2015/03/25
 • Skillnaden mellan att deffa och att banta

  Veckorna flyger iväg och här står man nu under tävlingsdiet. Inte mycket tid kvar så tufft kommer det bli och mycket...

  Thereze Hernetoft2015/03/23