Connect
To Top

Skönheten med events

Var tänkt att jag skulle skriva en fullständig rapport från Norway Open men har inte fått tiden över så vill iallafall skriva av mig lite om en rolig händelse.

När man är ute på events och tävlingar träffar man alltid mycket folk av alla olika sorter. Det är det jag tycker är roligast när jag är ute. På mindre tävlingar ser man stjärnor födas och vissa har jag följt sedan de var totalt okända och idag är de mer eller mindre stjärnor i sporten. Andra gånger träffar man folk som vunnit bland det tyngsta som går att vinna.

Under Norway Open kom en kvinna fram till oss och frågade lite om kosttillskott och jag är ju trevlig som vanligt (vill jag iallafall  gärna tro;)) och förklarade väldigt sakligt och ganska enkelt vad bla BCAA var bra för och skillnaden mellan Duramax och ren BCAA. Vi pratade ett tag och jag fick känslan att denna kvinna kunde mer än hon låtsades eller visade. När vi pratade om kreatin sa jag försiktigt att hon kanske redan kunde en del om det visade sig att hon kunde det…

Visade sig att hon bland annat vunnit VM i Bodyfitness 2009 och tävlat på hög nivå och drev idag sitt eget tävlingsteam. Jag är bara tacksam  att jag inte är dryg av mig och besserwissrar mig;) Evie Madsen hette hon och var mycket trevlig. Aja hon fick sig iallafall en snabbkurs i kosttillskott=)))) Här nedan finns några bilder på henne från när hon tävlade.

Var ju tvungen att föreviga med en bild i montern med.

 

evie2

evie3whothatbe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Robin Galczewski

 • Krossade drömmar

  Idag vaknade jag på soffan vid 03:30. Har som ovana att somna i soffan till någon bra film eller serie och...

  Robin Galczewski, Bloggare2014/10/27
 • Tungt på Hälsohuset i Landskrona

  Hälsohuset i Landskrona är platsen jag växt. Inte upp, bara växt. Växte upp gjorde jag i Landskrona det är sant men...

  Robin Galczewski, Bloggare2014/10/05
 • Norsk Talang på hög nivå – Martin Heede

  Under åren har man stött på massor av tävlande. Vissa har tränat länge och målmedvetet och älskar det och ger aldrig...

  Robin Galczewski, Bloggare2014/10/01
 • Hur får man tiden att räcka till?

  Den eviga frågan, hur får man tiden att räcka till? Ibland är svaret: Det får man inte. Det är då det...

  Robin Galczewski, Bloggare2014/09/25
 • Historiskt!

  Starkt ord historiskt men när jag äntligen lyckas få en video  med över 1 000 000 tittare blir det smått historiskt;)...

  Robin Galczewski, Bloggare2014/09/22
 • Norway Open Dag1

  Så var första dagen över.  Generellt en långdragen dag med inte för mycket action. Personligen hamnade jag trots allt framför scen...

  Robin Galczewski, Bloggare2014/09/20
 • Norway Open

  Riiiiiiiiiiiiiktigt lång dag idag (många i = mycket lång) Har kört upp till Fredrikstad i Norge och mötte upp med Roger...

  Robin Galczewski, Bloggare2014/09/19
 • Kalendern.

  Tänkte dela med mig om vad som händer de kommande månaderna och var ni kan träffa mig. (Förutom på Hälsohuset i...

  Robin Galczewski, Bloggare2014/09/18
 • Robin Galczewski Bloggar För Iron Man Magazine!

  Iron Man… Jag bloggar på Iron Man Magazine Sweden. Känn på det, lägg det på tungan och säg det, inte ens...

  Robin Galczewski, Bloggare2014/09/16