Connect
To Top

“A smile is the prettiest thing you can wear”

Fått flera frågor om vilken tandblekning jag gjorde och här kan ni gå in å läsa mer utförligt om den; http://www.salongoss.se/htand.php
Jag körde 3×20 minuters behandlingen med efterbehandling med Nanoseal för att man inte ska behöva tänka på vilka missfärgande födoämnen man stoppar i sig den närmsta tiden efter tandblekningen. Och det rekommenderar jag verkligen, värt varenda extra krona. Minns hur jobbigt jag tyckte det va att tänka på vad som kunde missfärga eller inte efter förra blekningen jag gjorde. Men hur som helst är jag förvånad över hur jäkla vita dem blev, hade rätt vita tänder innan så hade inte förväntat mig att de kunde bli så hääär vita 😀 Å ännu mer påtagligt lär de ju bli när tävlingsfärgen är lagd.
image

image
image
Jag låg skönt nedbäddad under en filt på Johanna von Borstel’s behandlingsrum på Oss hår & skönhetssalong medan hon blekte mina tänder med lugn spainspirerad musik i bakgrunden, så avslappnande o rofyllt att jag sov mig igenom både tandblekningen och eftermiddagens ögonfransförlängning. 😀 Å det sistnämnda kommer bli mitt nästa beroende, första ggn jag förlänger fransarna å jäävlar va gött å ba gå upp å se “pigg & fräsch” ut (3 day’s out äre fan omöjligt å se pigg ut 😉 ) Men snart sååå 😛 Jätteskönt å slippa kladda med mascara iaf 😀

Började med skinprepp osv igår å ikväll läggs första lagret av tävlingsfärgen, hej pepparkaka 😛
Ska bli spännande å se slutresultatet, kommer alltså lägga flertalet lager färg de kommande dagarna för å få till en jämn o snygg färg. Niro är duktig på å lägga färg så min o Johannas kroppar är i trygga händer 🙂
image

Imorse kördes sista cardiopasset, kunglig känsla! 40 minuter på steppmaskinen åtföljt av en promenad hem med förjävla tunga ben. Å hemma väntade hela 20g havregryn till frukostgröten….
Lite senare under dagen blir det ett “lätt” glutespass och trots trött kropp så ser jag fram emot å få krama ur den sista lilla orken.
Sista passet inför tävlingen får inte på nå vis gå till spillo.
Imorgon börjar laddningen, å jag skall spendera några mysiga timmar till på Salong Oss & skönhetssalong tillsammans med Frida som ska fixa mina tävlingsnaglar 😀
De sista små grejerna inför resan skall köpas in och väskan ska börja packas 😀 Längtar tills vi kliver på tåget på fredagmorgon då det känns som att äventyret drar igång på riktigt. Full fart mot Fitnessgalan å Globen!! 😀 😀
Nu ska jag steka lite torsk å broccoli!
Ciaoo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Josefin Lindell

 • Sockerfri Gulerodskage!

  Aloha! Första jobbdagen på en månad avklarad & det känns gött o vara tillbaka 😀 Kikar bara in lite snabbt här...

  Josefin Lindell2015/10/19
 • Middagstips för pastaälskare!

  Gjorde precis en drömgo pastarätt! 😀 Återigen använde jag mig av lite nyttigare alternativ av råvaror. Så istället för vanlig pasta...

  Josefin Lindell2015/10/16
 • “Life is short, eat dessert first”

  Aloha! Njuter för fullo av mina sista dagar på semestern, känns som att jag varit borta från Blå stjärnan i en...

  Josefin Lindell2015/10/16
 • I’m back!

  Long time no see! Kan inte minnas hur många ggr jag startat mina blogginlägg med just det uttrycket 😛 Men när...

  Josefin Lindell2015/10/15
 • Linnet OCH trosorna ut & in…

  ..that kind of a day! Överskriften sumerar min dag rätt bra! Denna low day har min hjärna verkligen gått på lågvarv!...

  Josefin Lindell2015/08/13
 • Once you see results, it becomes an addiction

  Nu är det ynka 8 veckor kvar till SM & vi har kommit till det stadiet i dieten där man ser...

  Josefin Lindell2015/08/11
 • Oh happy day!

  Lyckades pricka in en solig ledig torsdag!!! 😀 Hunnit ligga ute i solen någon timma, men matklockan ringde o det var...

  Josefin Lindell2015/08/06
 • Låt det bli morgon snart…

  …när man vaknar upp 01:34 å blir besviken över att klocka INTE är mer vet man att det är natten innan...

  Josefin Lindell2015/07/31
 • Summer lovin!

  Ääääntligen lite sol å värme! Denna helgen har jag hunnit med både årets första shorts premiär och solat utomhus i bikini...

  Josefin Lindell2015/06/28