Connect
To Top

Stressa ner

Jag är en person som är väldigt energisk och som gärna sprider väldigt mycket energi vilket jag älskar och jag är jätte glad över att ha den förmågan som person att kunna sprida glädje till andra människor. För mig är det en viss tillfredsställelse att känna att jag gjort någon annan människa glad! Att ge en komplimang eller bara kunna motivera någon till ett hårdare träningspass eller faktiskt få en annan människa till att älska sin livsstil. Att vara en hjälpande hand till andra betyder väldigt mycket för mig och just därför gillar jag mitt yrke så mycket. Att vara personlig tränare men även coach  är väldigt uppskattat måste jag säga, att få hjälpa människor som verkligen vill ha hjälp till en sundare livsstil och hitta tillbaka till denna vardagsglädjen som många faktiskt saknar idag.

Älskar detta citat från Les Brown!

les brown greatness quotes

 

Det jag ville komma till var att många uppfattar mig som en tjej med mycket energi som alltid är glad och för de mesta är jag väldigt glad men alla måste vi hitta våran energi nånstans, ellerhur! Eftersom jag för de mesta är väldigt positiv och framåt så uppfattar många mig som stressad och jag har aldrig upplevt mig som stressad utan bara att jag har väldigt mycket saker på gång men den sista tiden har jag känt en inre stress över tävling, diet och alla måsten. Att dieta och träna tre stenhårda pass varje dag i 3 månader tar väldigt mycket energi så jag kände att jag var tvungen till att reda ut detta( Ogillar att ha saker olösta, så jämt när jag märker att de är ngt som är negativt för min del, tar jag tag i problemet) och min stress har påverkat mig negativt och framförallt så tror jag att det är för att vi bara har 24 timmar/ dygn och jag måste hinna med allt, tro inte att jag mår dåligt över detta för de gör jag inte men det är inte bra om du inte kan ha kontroll på läget. Jag hade nog blivit mer stressad om jag inte hade nått att göra=) Men eftersom jag jobbar med människor och hjälper människor så vet jag också hur stress kan påverka en och de är inte bra och alla människor är stressade för att samhället är uppbyggt så men då måste vi ta oss tiden till att ta vara på oss själva och få egen tid.

12007183_10153568501911341_1228522226_n

Idag för första gången tog jag mig tid för att gå på healing och detta var helt fantastiskt skönt! alla spänningar släpptes och under dessa 60 minuter kom jag in i en helt annan värd och det kändes som att stressen drogs ut ut kroppen.  Men efter att jag varit där så kände jag mig väldigt lugnt och harmoniskt och en underbar känsla. Detta Kommer göra detta om ca 3 veckor igen antingen innan eller efter SM, det får vi se men jag ska försöka medietera någon gång om dagen faktiskt.

Att stressa på diet är absolut inte bra och återigen så gör jag allt alltid 110%, Om healingen kan hjälpa mig till mina tävlingsförberedelser så är jag bara så glad för det, helt klart väl värt att testa!! Kan inte säga så mycket om de eftersom de var första gången med helt klart en häftig upplevelse som måste provas för att förstå.

11998307_10153568502221341_1495234607_n

Något annat som är fokus på dom två veckorna sista veckorna  är mer massage samt LPG för att få bort den sista vätskan och LPG hjälper mig som attan, efter bara en LPG nu när jag är så lågt i kroppsfett så känner jag konturer på benen så mycket tydligare. Det är så roligt att ta hand om sin kropp och få ett bättre välbefinnande, vi får inte glömma ta hand om oss själva, inte bara materiellt utan mer mentalt och det kommer även hjälpa till en bättre livskvalite, men även ta er lättare till målen ni har.

11995604_10153568502061341_1555205229_n

Grymt och snabbt gluten pass idag på Gladius innan jag hade PT klienter och avslutade sedan med 40 minuter intervaller på step och till sist 20 minuter på crosstrainer. Tycker inte de känns så jobbigt konstigt nog utan jag älskar att de förändrar min fysik varje dag.

images-2

I morgon drar jag i väg till Alingsås då min klient Jenny Andersson ska tävla i JSM, spännande och hon har varit fantastiskt duktig!<3

Avslutningsvis så måste jag säga att jag är så stolt över ALLA mina online klienter och andra klienter. Ni sprider så mycket positiv energi dagligen till mig och som idag har alla levererat grymma resultat! Ni är så duktiga och jag vet att jag har sagt det personligen till er, men säger de igen! ni är fantastiska så fortsätt kämpa nu, vi kämpar ju tillsammans, jag är på diet också! haha.. =)

11998745_10153568508781341_1478183457_n

Nu blir det ut på stan för en kaffe för att vara lite social och sedan fortsatt med schemaskrivningar/ändringar till en del av mina klienter.

Ha en underbar helg alla nu och ta hand om er<3

Puss o Kram Carro

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Caroline Aspenskog

 • Livsstil!

  När du börjar säga JA till dig själv så kommer det så mycket positivt i ditt liv. Jag kan knappt beskriva...

  Caroline Aspenskog2016/03/30
 • Målet med denna vecka!

  Har inte ens hunnit uppdatera mig från min underbart roliga weekend i Stockholm! Fullt upp från Fredag- Söndag med Workshop och...

  Caroline Aspenskog2016/03/29
 • Vinna eller Förlora

  Dagarna bara rusar förbi och helt plötsligt är det redan kvällen och varje dag och minut räknas nu inför tävlingen. Jag...

  Caroline Aspenskog2016/03/23
 • Ta ett steg tillbaka för att kunna ta två steg frammåt!

  Det har varit otroligt tyst från mig dom senaste dagarna och som jag sagt innan så vill jag inte måla upp...

  Caroline Aspenskog2016/03/21
 • Bästa version

  Träningen går så förbaskat bra och allt flyter verkligen på. Jag känner mig både stark och relativt pigg för att vara...

  Caroline Aspenskog2016/03/16
 • Happy Feelings!

  Äntligen tillbaka och vilken glädje! Jag bara älskar att vara tillbaka i rutiner igen, sjuk två dagar fick räcka och efter...

  Caroline Aspenskog2016/03/15
 • Tävlingsplaner 2016

  Fortfarande sjuk och ingen styrka för mig! TYVÄRR säger jag bara och att vila är absolut inte min grej. Dom sista...

  Caroline Aspenskog2016/03/14
 • Nyttiga veckan och underbart goda recept!

    Ledig dag från både styrka och cardio då jag olyckligtvis har blivit sjuk. Efter att jag flög upp till Stockholm...

  Caroline Aspenskog2016/03/13
 • Nytt Tänk!

  Veckorna bara rusar förbi och så gör även Vintern. Man kan känna helt klart att Våren är å gång och jag...

  Caroline Aspenskog2016/03/10