Connect
To Top

Tisdag…energin på botten..men krigar på!

Hallå på er!

Man börjar bli rätt trasig nu asso, energin är verkligen SÄMST…men nu är det bara några dagar kvar!

Sovit stört dåligt inatt, låg o fantiserade om mat…ja…de e på den nivån nu haha….ILLA!

Men men…, igår fick man en del gjort, var så förstörd så jag gick o la mej redan vid 21! Började dagen med att slänga i mig BCAA och Tartarus o sen drog jag direkt iväg till gymmet. Världens bästa start på dagen när man kommer in nyvaken o förstörd i cardio-rummet o det första man ser är sitt ex. Skitkul…verkligen. STELT!

Men efter några minuter så kom jag igång i alla fall, blev ett tufft cardiopass på 40 min , sen var jag helt spyfärdig så duschade snabbt o åkte hem till min efterlängtade frukost.

Efter det somnade jag…helt förstörd haha…, fixade o trixade med lite småstuff sen under dagen, skrubbade kroppen osv som måste göras nu varje dag innan tävlingsfärgen ska på. Tillsut där vid 17 slog jag till migsjälv och drog iväg till gymmet igen för sista benpasset innan tävlingen. Fyyyy va svag man var! Verkligen noll kraft, men pinade mig igenom 1,5 timmes pass….heeelt yr och död var man. Kände liksom att jag ville gå igenom så mycke som möjligt eftersom de som sagt var sista benpasset…,blev  legcurl, liggande legcurl supersetat med benspark, benpress, stela marklyft, utfall och hipthrust. DÖD. Körde ganska många set och högre reps på allt ,flåset var galet asso.

Idag blev de ingen cardio här på morgonen, kände att kroppen sa ifrån så vilat framför tvn fram till nu. Men nu är det snart dags att bege sig mot gymmet för ett ryggpass , sen blir de ba mat o fixa till sig o sen ska jag iväg och fotas! Hoppas man har i alla fall liiiite energi på plåtningen, död-blick är ju det fulaste som finns haha….men man har ju gjort det “några” gånger så går nog bra ändå hoppas jag. 😛

Aja…här har vi dagsformen,  sista dagarna när man inte dricker så mycket vatten gör nog allt skulle jag tro. 🙂

//T

IMG_8972[1]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Thereze Hernetoft

 • Nya tag!

  Hallå på er! Ett bra tag sen man uppdaterade något här men detta ska det allt bli ändring på. Fått mycket...

  Thereze Hernetoft2015/09/29
 • Kosttillskott: varför, när, hur, vad???!

  Här sitter man med pwo målet framför sig och precis klickat hem en ny beställning med lite härliga kosttillskott. Denna gång...

  Thereze Hernetoft2015/08/27
 • BMRdag 15/8! :)

  MISSA INTE! Nu nästa lördag, den 15e augusti så kommer jag och två andra ur BMR familjen och besöker Enköping och butiken...

  Thereze Hernetoft2015/08/06
 • Mina tankar och tips om periodisering, variation och upplägg

  Så gott som klar med klientjobb för dagen och ska snart sätta mig och skriva ihop ett nytt träningschema åt migsjälv,...

  Thereze Hernetoft2015/06/17
 • Älskar du choklad? 3 enkla nyttiga recept! :)

  Älskar du choklad? Är det kanske t.o.m boven som gör att du inte lyckas hålla dieten? Ingen fara! 🙂 Det går...

  Thereze Hernetoft2015/05/28
 • BMR dag 31 maj! :)

  Missa inte! Den 31 Maj är det dags för BMR-dag på Gymbutiken i Jakobsberg här i Stockholm. Jag och sötnosen Danijela...

  Thereze Hernetoft2015/05/14
 • Mina åsikter och tankar kring ätardagar

  Bra eller dåligt? Fuska en hel dag eller bara en måltid? Ät va du vill? Det talas mycket om ätardagar nu...

  Thereze Hernetoft2015/04/19
 • 10 smarta diet-tips :)

  Finns miljoner av tips och trix man kan tänka på och använda sig av under en deff, här är några smarta...

  Thereze Hernetoft2015/03/25
 • Skillnaden mellan att deffa och att banta

  Veckorna flyger iväg och här står man nu under tävlingsdiet. Inte mycket tid kvar så tufft kommer det bli och mycket...

  Thereze Hernetoft2015/03/23