Connect
To Top

Tömning – 4 days out

God morgon!

 

Sitter och käkar min gröt, utan någon cardio innan – sån lyx! Blir ingen mer cardio för min del innan tävling, så jäkla skönt. Ni anar inte 😀 Jag började tömningen igår och det är ju helt helt ny experience kan man lugnt säga. Så jäkla massa vatten o salt, så formen känns ju lite blöt idag kan man ju lugnt säga. Annars tycker jag det ser bra ut. Vi får hoppas bara tömning och laddning fungerar som det ska på mig så kommer det bli kanon! 😀 En form jag är stolt över att visa upp iaf och det är det viktigaste. Nu är det bara att bita ihop dessa sista tömningsdagar vilka är jäkligt jobbiga. Men trots det hade jag en underbar dag igår.
När jag vaknade tog jag bilen och hunden ut till min wifey Matilda Hampl och började dagen men 60 minuters powerwalk i solen. Så skönt att kunna dra tankarna ifrån mat och hunger till att bara gå o skratta och prata skit <3 När vi kom hem väntade frukosten innan vi åkte hem till mig och jag fick göra gårdagens foodprepp. Därefter åkte vi och kollade i affärer och drog av ett gympass ihop. Jag körde rygg, bröst och triceps med högreps för att pumpa ut alla 3 muskelgrupper ordentligt. Trots allt vatten och det låga energi-intaget gick det jäkligt bra. Måste berott på det fina sällskapet 😉 Men efter det hade jag inte mycket energi kvar och gick runt som en walkingdead resten av dagen. Stannade kvar på gymmet och skrev dietscheman/ chillade med personalen medans baby drog av sitt andra pass också och vi åkte hem tillsammans. Jag fick ätit mina 2 sista små mål och gick sedan och la mig vid 21.30 lol. Helt utslagen.

Vaknade nu vid halv 7 och som sagt så sitter jag o käkar frulle och har börjat hinka i mig vattnet.. Usch! 😛 Synd att det inte är monster man får dricka för då hade det inte varit några problem alls haha! Ska ta och fixa ihop här sedan ta o röra mig. På dagens schema står förutom gym och posering, solariet och åka och fixa naglarna 🙂

10345805_676266929118458_8035473092761936063_n aa889602d3c111e3aa6c0002c995ca12_8

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Cathrine Holst

 • long time no see

  Hej på er läsare! Varit väldigt dött här på sista tiden, jag hinner helt enkelt inte med. Knappt jag får vardagen...

  Cathrine Holst2014/06/18
 • Sitter nu med en stor skål proteingröt (protelux o havregryn) och laddar upp inför dagens pass. Sjukt trött efter en lång...

  Cathrine Holst2014/05/28
 • En önskan

  Om jag fick en önskan just nu, så vore det att dygnet skulle ha fler timmar. Så mycket att göra och...

  Cathrine Holst2014/05/27
 • Make up tips!

  Tänkte ge er ett litet tips på make up! Jag använder mig typ alltid av mineralsmink när jag sminkar mig. Det...

  Cathrine Holst2014/05/25
 • work work work

  + 6 kg. Vägde mig idag, +6 kg sedan tävlingen och efter allt grisande i helgen. Hade en cheatweekend kan man...

  Cathrine Holst2014/05/19
 • 18 maj

    Frukosten är uppäten och sitter fortfarande kvar framför tvn/datorn och slöar. Baby har redan varit ute på pw som jag...

  Cathrine Holst2014/05/18
 • 17 maj

  Sitter här vid frukostbordet med en ovan känsla, jag är mätt och maten på tallriken är inte ens halvklar. Jag har...

  Cathrine Holst2014/05/17
 • Proteincake

  Recept på proteincake som jag postade på IG tidigare idag 1 portion protelux (jag körde på en vanilj/päronprotein + hallon som...

  Cathrine Holst2014/05/16
 • Hej! Tänkte skriva och berätta att jag lever fortfarande 😉 Har varit så mycket på sista tiden, helt sjukt! Och inte...

  Cathrine Holst2014/05/14