Connect
To Top

Torsdag + ny bild

Så…godkväll folket!

Sitter här me hårfärg i skallen o försöker samla ihop alla tankar.

Kolhydratsladdningen är igång så förhoppningsvis vaknar man upp med något bättre form imorn. Totalt trycklös nu senaste dagarna o svullen o vätskefylld o ba blääää! Suttit som en iddiot o jämnfört mig med andra som ska ställa upp också (sämsta man kan göra), gjorde mig ba ännu mer osäker, känns inte som om min kropp kommer duga…självförtroendet är inte helt hundra just nu kan jag ju säga!

Träningen har verkligen gått åt h*lvete senaste dagarna, inte så konstigt iofs, men man blir ju så sur haha! 😛

Legat superlågt me kolisarna senaste dagarna…sjukt lågt….så passet igår kväll va ba löjligt…klarade knappt en tia i axelpress på min vanliga uppvärmningsvikt som jag normalt lätt skulle klara 50 reps på utan problem …snurrig o seg o usch. Somnade jättetidigt igår men låg även denna natt o ba snurrade så man var långt ifrån pigg när man steg upp där vid sju. Ba låg som en zoombie i soffan ända fram tills tolv då jag drog mej upp o begav mig mot gymmet för det sista passet. Knappt värt att kallas träning haha…asso herregud…NOLL kraft, NOLL tryck, NOLL pump, NOLL kontakt. Mitt livs sämsta pass…yes. 😛 Fick typ ingenting gjort trots att jag var där i nästan 1,5 timme…började storböla påvägen hem…helt yr o svag o kände mig nästan sjuk. ;/   Men sen där vid 14.30 ungefär började jag med riset…så nu har jag fått tillbaka lite energi, ris varannan timme. Kokt osaltat…men ändå så mycke bättre haha. 😛

Försökte vila lite på eftermiddagen men har ba sååå mycke i huvudet! Måste peela kroppen ett par gånger till, köra hand o fotvård, ansiktsmask, förbereda maten för imorn, kolla upp alla tider…prova igenom skorna ordentligt o bestämma mig, osv osv osv….asso ba såå mycke, massa småsaker egentligen men min hjärna är verkligen inte med just nu så minsta lilla känns som typ mission impossible. 😛 Mitt humör är även helt cp, halvt tjafsat med varenda människa som hört av sig idag haha…sorry….:P

Aja…knappt nån ide för mig o blogga just nu känns det som, e ba knasigheter som irrar runt här. Men bjuder på ett par nya bilder från tisdagens fotografering med Moserartist! 🙂 …ja…en fighter är man allt…minst sagt…kriga kriga kriga….på lördag gäller det, bara att hålla ut!

[facebook]

fotosession_thereze_hernetoft_2014-05-06_089-22

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Thereze Hernetoft

 • Nya tag!

  Hallå på er! Ett bra tag sen man uppdaterade något här men detta ska det allt bli ändring på. Fått mycket...

  Thereze Hernetoft2015/09/29
 • Kosttillskott: varför, när, hur, vad???!

  Här sitter man med pwo målet framför sig och precis klickat hem en ny beställning med lite härliga kosttillskott. Denna gång...

  Thereze Hernetoft2015/08/27
 • BMRdag 15/8! :)

  MISSA INTE! Nu nästa lördag, den 15e augusti så kommer jag och två andra ur BMR familjen och besöker Enköping och butiken...

  Thereze Hernetoft2015/08/06
 • Mina tankar och tips om periodisering, variation och upplägg

  Så gott som klar med klientjobb för dagen och ska snart sätta mig och skriva ihop ett nytt träningschema åt migsjälv,...

  Thereze Hernetoft2015/06/17
 • Älskar du choklad? 3 enkla nyttiga recept! :)

  Älskar du choklad? Är det kanske t.o.m boven som gör att du inte lyckas hålla dieten? Ingen fara! 🙂 Det går...

  Thereze Hernetoft2015/05/28
 • BMR dag 31 maj! :)

  Missa inte! Den 31 Maj är det dags för BMR-dag på Gymbutiken i Jakobsberg här i Stockholm. Jag och sötnosen Danijela...

  Thereze Hernetoft2015/05/14
 • Mina åsikter och tankar kring ätardagar

  Bra eller dåligt? Fuska en hel dag eller bara en måltid? Ät va du vill? Det talas mycket om ätardagar nu...

  Thereze Hernetoft2015/04/19
 • 10 smarta diet-tips :)

  Finns miljoner av tips och trix man kan tänka på och använda sig av under en deff, här är några smarta...

  Thereze Hernetoft2015/03/25
 • Skillnaden mellan att deffa och att banta

  Veckorna flyger iväg och här står man nu under tävlingsdiet. Inte mycket tid kvar så tufft kommer det bli och mycket...

  Thereze Hernetoft2015/03/23