Connect
To Top

Tvivel och tron på dig själv?

Vissa dagar är det prövningar på hög nivå! Man kommer alltid i svackor och prövningar och motgångar kommer vi alltid att stöta på och det finns aldrig rätt period men det handlar om hur vi kan ta oss förbi detta.

Denna vecka har varit både gott och ont. Lite tråkiga saker men även mycket positiva saker som sker, helt enkelt så som livet är! Det är både upp och nergångar och enligt mig är det bra att livet är lite som en berg och dahlbana, för då uppskattar man när det går uppför och inte bara nerför. haha allt handlar om att ha en positiv inställning till det mesta och visst är det inte alltid  lätt och man måste få deppa, de är inget fel med det men inte för länge bara.

Är otroligt nöjd med min nya färg som Emilie på Hairtas gjort på mig. Kommer ha silvrigt i år! Va tycker ni bäst om?

12823009_10153902242651341_1447714319_o

Denna vecka har jag verkligen fått höra mycket skitsnack rent sagt och andra saker som gjort mig upprörd, de har satt mig på prov och testat mina mentala gränser, jag har tvivlat på mig själv och ifrågasatt mig själv, jag tvivlade och grubblade men nu är jag starkare än vad jag var i går och den känslan är underbar! Alla motgångar gör oss faktiskt starkare men BARA om vi tar oss förbi dom.

12773156_10153902239931341_96226232_o

Något som jag gör när jag kommer i svackor i min diet eller i livet över lag så slutför jag alltid det jag påbörjat, det spelar ingen roll hur jobbigt det blir för jag måste nå målet för gör jag inte det så har jag inte bara misslyckats utan jag har även svikit mig själv.

EXEMPEL: 

Idag ville jag avsluta min cardio och köra 30 min istället för 40 min enbart för jag tyckte synd om mig själv, hur många har inte tänk så och hoppat av cardiomaskinen och gått hem bitter? Jag tänkte göra det men i sista sekunden ändrade jag mig och körde 10 minuter extra och tack vare det så klättrade jag ett steg extra! Sen kom jag till styrkan och samma sak där : Hmm jag kör ett lätt överkroppspass för de är synd om mig, haha ALDRIG utan istället körde jag överkropp och la till Plyoövningar som Burpees,upphopp,step ups och avslutade med 40 min cardio. Efter att ha gått igenom denna process idag så kan jag säga att jag är stolt att jag inte gav upp! Nu sitter jag hemma med en harmoni i kroppen och det tack vare att jag vågade pressa mig själv. Så när ni känner så som jag förklarat så tänk såhär: Finner jag harmoni och lycka om jag avlutar nu? Hur mår jag när dagen är slut om jag gör detta? Tänk innan ni avslutar en extra gång <3 

Såhär Glad var jag efter passet! 🙂

12787122_10153902242391341_373878312_o

Men varför så Negativ? 

Nu ska jag inte vara negativ och jag ser så mycket glädje i livet, jag ska passa på att tacka alla mina underbara klienter för era grymma updates ni ger mig, när mycket känns jobbigt så slår det aldrig fel att få era grymma formbilder. Ni är grymma och ni gör mig så stolta! Ni vet vilka ni är och tack för att ni kämpar med mig! Och även tack till alla underbara människor på mina social medier som stöttar och motiverar mig! Ni är underbara och ni är GULD värda! Glöm inte det och jag hoppas jag kan ge lite tillbaka iallafall<3

12443643_10153902248051341_1675563238_o

I morgon är en speciell dag! I morgon är min enda Cheatday/ Cheatmeal. I morgon blir det spa med min syster i Göteborg följt av en Brunch, därefter lite Shopping och restaurangbesök på kvällen. Vet ej om det blir Burgare eller Sushi! hehe kan inte bestämma mig:)

Ha nu en jätte mysig Fredag alla <3

12787564_10153902242971341_572699788_oPuss o Kram Caroline

 

1 Comment

 1. Johanna

  2016/03/05 at 09:25

  Du ärfantamej fantastisk Caroline!Skönt att läsa dina härliga inlägg som inspirerar och motiverar även om det kommer jobbiga perioder även för dig.
  Ha det bäst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Caroline Aspenskog

 • Livsstil!

  När du börjar säga JA till dig själv så kommer det så mycket positivt i ditt liv. Jag kan knappt beskriva...

  Caroline Aspenskog2016/03/30
 • Målet med denna vecka!

  Har inte ens hunnit uppdatera mig från min underbart roliga weekend i Stockholm! Fullt upp från Fredag- Söndag med Workshop och...

  Caroline Aspenskog2016/03/29
 • Vinna eller Förlora

  Dagarna bara rusar förbi och helt plötsligt är det redan kvällen och varje dag och minut räknas nu inför tävlingen. Jag...

  Caroline Aspenskog2016/03/23
 • Ta ett steg tillbaka för att kunna ta två steg frammåt!

  Det har varit otroligt tyst från mig dom senaste dagarna och som jag sagt innan så vill jag inte måla upp...

  Caroline Aspenskog2016/03/21
 • Bästa version

  Träningen går så förbaskat bra och allt flyter verkligen på. Jag känner mig både stark och relativt pigg för att vara...

  Caroline Aspenskog2016/03/16
 • Happy Feelings!

  Äntligen tillbaka och vilken glädje! Jag bara älskar att vara tillbaka i rutiner igen, sjuk två dagar fick räcka och efter...

  Caroline Aspenskog2016/03/15
 • Tävlingsplaner 2016

  Fortfarande sjuk och ingen styrka för mig! TYVÄRR säger jag bara och att vila är absolut inte min grej. Dom sista...

  Caroline Aspenskog2016/03/14
 • Nyttiga veckan och underbart goda recept!

    Ledig dag från både styrka och cardio då jag olyckligtvis har blivit sjuk. Efter att jag flög upp till Stockholm...

  Caroline Aspenskog2016/03/13
 • Nytt Tänk!

  Veckorna bara rusar förbi och så gör även Vintern. Man kan känna helt klart att Våren är å gång och jag...

  Caroline Aspenskog2016/03/10