Connect
To Top

Viktigt Att Äta Var Tredje Timme För Att Gå Upp

Läsarfråga: Nu följer jag ett schema för hypertrofi (ska gå upp i vikt) och äter var tredje timme. Fast så fort jag ätit en måltid så ska jag äta igen. Den aptiten finns inte. Det känns inte rätt. Måste man trycka i sig för att öka mera? Tacksam för svar.

Oftast är det så att man måste äta mycket mat när man vill gå upp i vikt. Många har samma problem när man kommer till en viss vikt. Jag själv äter 6-7 gånger om dagen om jag vill gå upp i vikt. Den maten får jag trycka i mig, men jag behöver mer kalorier, så utöver maten dricker jag CFT från BMR som är en sorts gainer. Det kan bli två sådana om dagen.

Ako Rahim är världsmästare i Athletic Fitness, gestaltar gladiatorn ”Toro” i TV4-programmet Gladiatorerna och arbetar som personlig tränare och coach. Mer om Ako Rahim hittar du här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Bulk