Connect
To Top

Working on those abs!

Sista “tömningsdagen” innan avfärd mot Finland! I morgon går mitt glyg 06:35 så måste vara på Landvetter vid 05:40 ca. så det blir en tidigt morgon för mig! Kommer ej börja ladda upp med cabrs direkt på morgonen utan jag börjar ladda så fort jag är framme i Finland och detta för att inte riskera att samla vätska under flygningen.

Gjorde min cardio 50 minuter på Löpbandet i lutning i morse med lite energi men bara till att ta sig i kragen o köra! Åt mina äggvitor och gjorde mitt sista styrkepass innan Lördag! Och det är så skönt nu när man har klart all cardio o träning så nu blir det bara en promenad ute i Halmstad i kväll.

Från dagens sista pass Baksida axlar/Rygg och formen känns lite vassare än SM så de ska bli spännande att se bedömningen på Lördag!

12092378_10153621689706341_1864798340_n

 

Grymt bra övning för baksida axlar! Korsdrag i cabelcrossen 12067212_10153621689776341_1480868834_n

Älskar denna övningen för mage men kommer även ut en video nedanför där jag kör för sidan!

12071299_10153621689756341_1900414015_n

 

Jag har fått mindre midja i år och det är tack vare den övningen kan jag lätt säga. Det var en på instagram som skrev o frågade om jag kunde sätta ut video: Och självklart vill jag det <3 jag brukar köra denna övning 2 set x 15 reps/Sida

Och om ni har denna maskinen på ärat gym och inte har nyttjat den så börja göra det!! Så himla bra och avslutar nästan alla mina pass med den eller lägger in superset. Nu körde jag den idag för att pumpa ut det sista!

2 set x 15 reps

Kommer även förbereda mina matlådor och den maten jag ska carba upp med och det blir: Sötpotatis, rött kött, kyckling och lite riskakor sen brukar jag alltid ha lite jordnötssmör och m&m innan scenen och en lite jäger på det=)

Det jag alltid längtar efter mest är ju vinet kvällen innan. Det är något magiskt med att ha gjort inreg, lagt färgen, carbat upp lite och sen avslutar kvällen och sista målet med ett glas torrt vitt vin! Den känslan <3

Jag är otroligt taggad inför helgen och som jag sagt innan så är de jätte roligt att få följa med och tävla för Team Sweden och representera ett land=) Jag är personligen väldigt lugn just nu och känner mig fortfarande så otroligt stolt och nöjd över SM så just nu är allt bara en bonus för mig. Såklart hoppas jag att denna tävlingen kommer gå lika bra men oavsätt så är jag så himla nöjd och tillfreds med allt mitt jobb inför detta. Jag vet att jag har gjort precis allt i min makt för att bli så bra som bara min fysik kan bli just nu och det räcker för mig! Fasen bara att ta sig i mål och ha gjort denna resa är ju en vinst och sen att jag vann Bikinifitness i SM är ju bara så MAGISKT och världens störta plus!

Denna bild är fasen känsla asså! Bara så ärligt o underbar bild!

12086833_10153621689656341_1444475226_n

 

Nu blir det attt fixa matlådor och packa ner det sista! Tack alla igen för alla era fina kommentarer och lyckönskningar! Det har betytt så himla mycket och kan inte beskriva med ord hur tacksam jag är för allt ärat stöd! Hoppas på att träffa många av er på olika event i kommande framtiden. Ni kanske kommer till tyngre classic 2? Där kommer jag också att köra och hoppas att många är där om ni inte är i finland till helgen!

P.S Jag ber om ursäkt till er alla som inte fått svar på mailen angående kost och träning samt coachning men jag är helt fullbokad och kan ej ta in mer just nu. Kommer efter tävlingen att börja gå igenom allt så förhoppningsvis nästa vecka kommer ni få svar! annars ska jag uppdatera så mycket som möjligt under helgen till er!

Puss o Kram Carro <3

 

1 Comment

 1. andrea

  2015/10/26 at 20:44

  kan inte du skriva hur man gör den magövningen? Jag förstår inte riktigt hur du gör på videon 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Caroline Aspenskog

 • Livsstil!

  När du börjar säga JA till dig själv så kommer det så mycket positivt i ditt liv. Jag kan knappt beskriva...

  Caroline Aspenskog2016/03/30
 • Målet med denna vecka!

  Har inte ens hunnit uppdatera mig från min underbart roliga weekend i Stockholm! Fullt upp från Fredag- Söndag med Workshop och...

  Caroline Aspenskog2016/03/29
 • Vinna eller Förlora

  Dagarna bara rusar förbi och helt plötsligt är det redan kvällen och varje dag och minut räknas nu inför tävlingen. Jag...

  Caroline Aspenskog2016/03/23
 • Ta ett steg tillbaka för att kunna ta två steg frammåt!

  Det har varit otroligt tyst från mig dom senaste dagarna och som jag sagt innan så vill jag inte måla upp...

  Caroline Aspenskog2016/03/21
 • Bästa version

  Träningen går så förbaskat bra och allt flyter verkligen på. Jag känner mig både stark och relativt pigg för att vara...

  Caroline Aspenskog2016/03/16
 • Happy Feelings!

  Äntligen tillbaka och vilken glädje! Jag bara älskar att vara tillbaka i rutiner igen, sjuk två dagar fick räcka och efter...

  Caroline Aspenskog2016/03/15
 • Tävlingsplaner 2016

  Fortfarande sjuk och ingen styrka för mig! TYVÄRR säger jag bara och att vila är absolut inte min grej. Dom sista...

  Caroline Aspenskog2016/03/14
 • Nyttiga veckan och underbart goda recept!

    Ledig dag från både styrka och cardio då jag olyckligtvis har blivit sjuk. Efter att jag flög upp till Stockholm...

  Caroline Aspenskog2016/03/13
 • Nytt Tänk!

  Veckorna bara rusar förbi och så gör även Vintern. Man kan känna helt klart att Våren är å gång och jag...

  Caroline Aspenskog2016/03/10