Connect
To Top

Strikt Bodybuilding-Diet För Totala Nybörjare

shutterstock_200834582

En bodybuilding-strikt diet, direkt när man börjar träna, brukar vara en ganska dålig idé. Även om förväntade resultatet lockar.

Du kan inte ändra din diet för att bränna fett, men du kan ändra din kropp eller förbättra din prestation. Främst behöver du förändra din livsstil och attityd. Varje år, särskilt runt nyårsafton, skapar folk alla möjliga löften. Stora förändringar. Kostmässiga förändringar är centralt, men att hoppa på en diet är inget annat än temporär personlig uppoffring för ett visuellt baserat mål. Som att komma i grym form.

Överraskande nog fungerar det sällan bra. Även om du följer dieten, går ner ett antal kilon, och bränner en del fett kan du – om du är som de flesta – snabbt falla tillbaka i gamla rutiner. Den primära orsaken är att många av oss betraktar ”diet” som något man genomlider, istället för en fundamental livsstilsförändring. Ordet diet kommer från grekiskans ”diaita” som betyder livets väg. Utan konceptuella referenser som en fundamental livsstilsförändring innebär, som kontrast till uppoffringen, kan ingen diet bli framgångsrik. Snarare en prövning i sadistisk, självförnekande, temporär uppoffring. Det är varken hälsosamt eller uppmuntrande. Framför allt fungerar det sällan bra i längden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Kost