Connect
To Top

CELLULITDÖDARE!

I morse vaknade jag helt utslagen! haha hade energi igår men vad hände egentligen?! Körde ett tungt men otroligt tufft och hårt cardio pass i morse, lutning på löpbandet i snabbt tempo samt hög lutning! Avslutade sedan med stepmaskinen som vi har på gymmet! Grymt bra stepmaskin och kan rekommendera den starkt att köra för er som har en sådan. De har hjälpt mina glutes att behålla massan på diet kan jag säga! Älskar den!

När jag hade gjort min cardio så skulle jag på toaletten och såg att vi hade fått in denna grymma bild! Alex hade satt upp den på morgonen och hur grym är inte den då? När man ser bilden blir man ju bara så sugen på att köra ännu hårdare! vi jobbar mycket med motivation på gymmet och har väldigt mycket citat från kända namn samt bilder som inspiration på olika atleter! Vi håller nu på att göra en riktigt grym relax avdelning för våra medlemmar så det är fullt upp på gymmet med målning och inköp av nya snygga möbler. Jag står ej för detta men Alex min pojkvän håller på hela dagarna och fixar med detta och måste säga att han imponerar med sina kunskaper. Han har koll så de ska bli jätte roligt att se hur de kommer se ut när det är klart! =)

12025356_10153595121236341_1346340116_n

Kom sedan hem för lite jobb och därefter så blev det gymmet åter igen för att köra ett grymt benpass! Trots no carbs så kändes passet helt okej, va riktigt trött innan passet men som sagt: du kan inte låta maten styra din vilja! Jag struntar i om de är low carb day, NO carb day eller en High day, jag måste prestera varje dag för att nå mitt mål. Jag brukar se de som så att när jag mår relativt dåligt i slutet på en diet så är de ett tecken på att man börjar komma i form.

 

motivational-quotes-11

 

 

Hade lite svårt med motivationen till en början idag så innan passet var jag tvungen till att motivera mig själv och intala mig själv att jag kan och att detta är bara en prövning så kollade igenom lite video på andra tävlande samt på min egen Debut tävling, och vilka underbara minnen! <3 Måste dela klippet!

Och visst börjar tävlingsnerverna komma mer och mer! alla tankar: Kommer jag vara iform, är jag i fas?! haha alla åtminstone nästan alla tänker så som ska tävla tror jag, kanske är jag själv om att tänka så men jag tvivlar fasen in i slutet på om jag är i form! Och verkligen till denna tävlingen LP 2013!

 

Men sen så kommer dessa dietspöken, jag hatar dom! Alla har väl ibland kämpat och kämpat och känt att formen blir bättre o bättre och så ställer man sig på vågen och det står +, man blir som ett riktigt FRÅGETECKEN?! det hände mig idag. + 0,3 kg?! ibland fattar man verkligen ingenting och jag ville bara dra upp detta för jag vet att de händer många och många blir väldigt ledsna för dom känner att dom har kämpat men ändå står det + och så är det med kroppen och det handlar oftast om vätska och inte om fett.  Det kan även bero på dålig sömn osv, jag har slarvat lite med mina Somatrix nu när jag var i Norge och återhämtningen blir inte riktigt densamma och man är väldigt beroende av en bra återhämtning för att kroppen ska reparera sig. Så det jag ville säga var :Om ni går + på vågen så låt inte de påverka er allt för mycket utan se tillbaka på hur ni har presterat under veckan och har ni gjort allt då är det bra men har ni kanske cheatat så kanske ni ska se över de, NO BIG DEAL =)

les brown quotes

CELLULITDÖDARE! 

Här kommer även en grymt bra rump övning! Älskar att avsluta mina pass med kick backs, gillar även att börja med dom och det är beroende på hur jag lagt upp träningen. Men idag avslutade jag med det och dessa kallar jag Glute kick back i cabelcrossen Superset Side kick back! en riktig Cellulit dödare brukar jag säga! =)

Kör denna 3×20/ ben och ej vila mellan sten! sjukt jobbigt att avsluta passen med. Jag brukar också hålla ca 1 sek i toppläget, men de kan man variera beroende på mål med träning.. Prova sedan att avsluta passen med 30 minuter step maskin! Detta tightar till kan jag lova!

 

Hoppas ni fick lite mer inspo till ärat nästa benpass! Nu blir det återigen lite arbete med klienter för att sedan varva ner i soffan <3

Puss o Kram Caroline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Caroline Aspenskog

 • Livsstil!

  När du börjar säga JA till dig själv så kommer det så mycket positivt i ditt liv. Jag kan knappt beskriva...

  Caroline Aspenskog2016/03/30
 • Målet med denna vecka!

  Har inte ens hunnit uppdatera mig från min underbart roliga weekend i Stockholm! Fullt upp från Fredag- Söndag med Workshop och...

  Caroline Aspenskog2016/03/29
 • Vinna eller Förlora

  Dagarna bara rusar förbi och helt plötsligt är det redan kvällen och varje dag och minut räknas nu inför tävlingen. Jag...

  Caroline Aspenskog2016/03/23
 • Ta ett steg tillbaka för att kunna ta två steg frammåt!

  Det har varit otroligt tyst från mig dom senaste dagarna och som jag sagt innan så vill jag inte måla upp...

  Caroline Aspenskog2016/03/21
 • Bästa version

  Träningen går så förbaskat bra och allt flyter verkligen på. Jag känner mig både stark och relativt pigg för att vara...

  Caroline Aspenskog2016/03/16
 • Happy Feelings!

  Äntligen tillbaka och vilken glädje! Jag bara älskar att vara tillbaka i rutiner igen, sjuk två dagar fick räcka och efter...

  Caroline Aspenskog2016/03/15
 • Tävlingsplaner 2016

  Fortfarande sjuk och ingen styrka för mig! TYVÄRR säger jag bara och att vila är absolut inte min grej. Dom sista...

  Caroline Aspenskog2016/03/14
 • Nyttiga veckan och underbart goda recept!

    Ledig dag från både styrka och cardio då jag olyckligtvis har blivit sjuk. Efter att jag flög upp till Stockholm...

  Caroline Aspenskog2016/03/13
 • Nytt Tänk!

  Veckorna bara rusar förbi och så gör även Vintern. Man kan känna helt klart att Våren är å gång och jag...

  Caroline Aspenskog2016/03/10