Connect
To Top

Gänget Bakom Iron Man Magazine Släpper Ny Tidning

Tidningsförlaget Physique Press AB, som står bakom svenska upplagan av Iron Man Magazine, har köpt gratistidningen Kroppsnytt och lanserar en ny tappning.

Ulf Iversjö, grundare av gratistidningen Kroppsnytt, berättar: ”Det är inte utan blandade känslor man lämnar ifrån sig sitt skötebarn. Men jag är övertygad om att gänget som gjort Iron Man Magazine kan förbättra tidningen ytterligare. Silverback Media AB ansvarar för layout, och kommer fortfarande vara involverade. Men det redaktionella överlåter vi till Physique Press.”

Chefredaktör blir populära storbloggaren Alexandra Bring. ”Jag ser verkligen fram emot nya Kroppsnytt”, berättar hon. ”Det kommer bli en spännande resa att få vara med och dela kunskap om och senaste trenderna inom hälsa. Att dessutom få möjlighet att göra det i en tidning med stor distributionskanal känns fantastiskt. Underbart att få sprida ännu mer välmående i Sverige”.

Nästa nummer av Kroppsnytt släpps i oktober och lanseras med en ny webbplats. Tidningen är gratis och distribueras till träningsanläggningar över hela Sverige. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Nyheter