Connect
To Top

Inse att vi alla är olika!

Bästa starten på dagen är som sagt min morgoncardio! Detta har blivit som ett beroende för mig och låter kanske lite roligt men varje kväll innan jag ska gå och lägga mig så ser jag fram emot att vakna tidigt nästa dag och dricka min kaffe med mellanmjölk i. Detta är kanske inte någon lyx egentligen men under min diet så har jag inga mjölkprodukter alls i dieten så att nu få dricka kaffe med mjölk i stället för enbart svart kaffe är helt fantastiskt! Svarar alltid mina klienter det första jag gör och sedan går jag iväg till gymmet för o göra cardio eller cardio utomhus.

12188819_10153653383341341_663785700_n

När jag kör cardio på gymmet så har jag börjat köra PW intervaller på löpbandet och går i väldigt högt tempo och väldigt mycket lutning och varvar detta med att gå i mindre lutning och går ca 3 minuter lutning och 1 minut utan och svetten bara rinner! Avslutade mitt cardiopass i dag med lite grymma Squeeze plyoövningar och detta brukar jag inte göra eftersom jag går på tom mage men efter att ha gått på lutning och pumpat in blod i gluten så fick jag sanslös kontakt vid rumpan idag så detta är något jag kommer lägga in då och då.

Så vill bara tipsa er och det är ganska många vad jag vet som har svårt att få kontakt med just rumpan så gör så att ni provar att värma upp i ca 20 minuter på lutning på löpbandet och i snabbt tempo och sen provar ni o köra rumpa! Jag kan nästan garantera att ni kommer få kontakt så ett litet tips bara! 🙂

Här kommer en grym video på en av övningarna jag gjorde idag! Enbents Hip trust utan vikt 3×15 /  Ben och denna kan man supersetta som jag gjorde idag med step ups på bänk! 3×15/Ben

När jag kommer hem så är den tiden vid frukosten helt underbar!  

50 g havregryn, blåbär/Hallon samt äpple/Banan och 10 st cashewnötter och 2 dl mellanmjölk är en standard nu under min offseason! Till detta tar jag alltid omega 3, CLA och Saluplex som är en grym Multivitamin från BMR.

12179624_10153653383301341_1918733601_n

Bild från i går men gillar att ha fått tillbaka lite mer kurvor i formen också. Mitt mål är att gå upp till 55 kg och sen ligga där.12180092_10153653383391341_702241375_n

 

Det kan vara svårt att hitta en balans där men jag ska verkligen jobba på det. Har väldigt lätt för o gå upp i vikt då jag samlar vätska så fort! Vissa har det bra och andra inte, så jag får jobba lite hårdare med cardio och  LPG behandlingar. En del har sina fettdepåer på mage och jag har mitt runt rumpan. Så istället för att klaga och må dåligt över sina “brister” så har man två alternativ.

1: Klaga

2: Göra något åt det och acceptera läget och inse att vi alla är olika.

Men har även börjat köra spinning och hoppas att detta ska hjälpa mig med mitt “problem” och det är faktiskt riktigt roligt! Älskar att svettas och jag tror verkligen att kroppen mår bra av att svettas. Det jag vill få ut av spinningen är intervallerna och då jag ej ska få större ben utan mer slanka ben så kör jag på väldigt lätt motstånd och väldigt snabbt som en duracell kanin=)

Visst kan man inte tro att man har dessa “Problem” på scenen men det har jag och helsike vad jag fick slita hårt för att bli tight på benen och rumpan och jag kommer fortsätta att kämpa för att nå min drömkropp!

En underbar bild med så mycket kärlek! Samantha som jag fick en värmande kram av och Alex Danielsson med världens ärligaste leende <3 Tyngre Classic säger jag bara!!

12179508_10153645157271341_1446196551_n

Fullt upp hela dagen med att träffa nya klienter för konsultationer så klockan ringde 05:30 i morse för att hinna med allt och nu är jag äntligen hemma men det väntas mer jobb med mina online klienter. Under denna årstid samt då jag ej kunnat ta in nya under min tävlingssatsning så är denna perioden på året helt galet men så roligt att så många vill hitta en livsstil i träningen och inte bara bli en periodare utan nästan alla vill hitta balansen och hållbarheten och det gör mig så glad!

Varje dag så träffar jag fantastiska människor och alla är så olika varandra och man får träffa så många olika personligheter och jag blir jämt lika glad och positiv till mänskligheten! jag träffar fasen bara fina människor under en arbetsdag! Helt otroligt, men man blir bemött som man bemöter andra va?!hehe lite skämt o sido=)

Måste bara rekommendera dessa kakor! Jag sa ju att under min diet så beställde jag proteinkakor för ganska mycket pengar så mitt skafferi är fyllt med dom men perfekt mellanmål om man vill cheata lite men göra de nyttigt så är dessa så goda!  tog en sådan nu och värma den i micron 30 sek och kaffe blir perfekt eftermiddagsfika! Bättre än en vanlig kaka i allafall.

Enbart 190 kcal!

12181872_10153653383246341_2000288125_n

 

 

Nu ska jag mysa med min pojkvän och min underbara Capri! Hoppas att ni alla har haft en underbar dag och att jag kunde inspirera med lite nytt till eran träning och kanske träningstänk! Massor med pussar o Kramar <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Caroline Aspenskog

 • Livsstil!

  När du börjar säga JA till dig själv så kommer det så mycket positivt i ditt liv. Jag kan knappt beskriva...

  Caroline Aspenskog2016/03/30
 • Målet med denna vecka!

  Har inte ens hunnit uppdatera mig från min underbart roliga weekend i Stockholm! Fullt upp från Fredag- Söndag med Workshop och...

  Caroline Aspenskog2016/03/29
 • Vinna eller Förlora

  Dagarna bara rusar förbi och helt plötsligt är det redan kvällen och varje dag och minut räknas nu inför tävlingen. Jag...

  Caroline Aspenskog2016/03/23
 • Ta ett steg tillbaka för att kunna ta två steg frammåt!

  Det har varit otroligt tyst från mig dom senaste dagarna och som jag sagt innan så vill jag inte måla upp...

  Caroline Aspenskog2016/03/21
 • Bästa version

  Träningen går så förbaskat bra och allt flyter verkligen på. Jag känner mig både stark och relativt pigg för att vara...

  Caroline Aspenskog2016/03/16
 • Happy Feelings!

  Äntligen tillbaka och vilken glädje! Jag bara älskar att vara tillbaka i rutiner igen, sjuk två dagar fick räcka och efter...

  Caroline Aspenskog2016/03/15
 • Tävlingsplaner 2016

  Fortfarande sjuk och ingen styrka för mig! TYVÄRR säger jag bara och att vila är absolut inte min grej. Dom sista...

  Caroline Aspenskog2016/03/14
 • Nyttiga veckan och underbart goda recept!

    Ledig dag från både styrka och cardio då jag olyckligtvis har blivit sjuk. Efter att jag flög upp till Stockholm...

  Caroline Aspenskog2016/03/13
 • Nytt Tänk!

  Veckorna bara rusar förbi och så gör även Vintern. Man kan känna helt klart att Våren är å gång och jag...

  Caroline Aspenskog2016/03/10