Connect
To Top

Nu Finns Hollywoodelitens Hudvårdshemlighet i Sverige

ANNONS

ironman_151015[2]Fnasig, kliande och irriterad hud kommer ofta som ett brev på posten för den som tränar och duschar ofta. Vatten och vanlig duschtvål kan skada hudens naturliga skyddsbarriär. Cetaphil är en klassisk hudvårdsserie som inte bara är filmstjärnornas och fotomodellernas favorit – utan även hudläkarnas.

Att få vränga av sig träningskläderna och stappla in i duschen är en välförtjänt belöning efter ett bra pass. Men tyvärr är det inte bara svetten som rinner av i duschen. Flitigt användande av tvål och vatten resulterar för många i torr och irriterad hud eftersom man samtidigt tvättar bort hudens egna skyddsbarriärer. Det i kombination med ett kallt och torrt nordiskt klimat gör ansträngd och kliande hud till ett vanligt besvär för oss som tränar ofta.

Cetaphil är en extra mild hudvårdsserie som hjälper huden att bevara och stärka sin egna, naturliga skyddsbarriär, så att huden håller sig mjuk och frisk.

Den högteknologiska hudvårdsserien har länge rekommenderats av hudläkare i hela världen – och av superstjärnor. Cetaphil kommer ofta först bland superkändisarnas egna skönhetstips. Googla ”skincare tips celebrities Cetaphil” och se själv.

Cetaphil finns nu att köpa på Apoteket, Apotek Hjärtat, Lloyds Apotek och Apotea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Hälsa