Connect
To Top

Söndag, Bikinidebuten avklarad…2a plats! :D

Söndag..en vanlig söndag…fast ändå inte…känns skumt…riktigt jävla skumt! Tävlingen är över…dieten är över…jag får äta…va fan gör man nu? HAHA 😀 Känn typ konstigt, känner mej förvirrad!

Men nu är tävlingen över…and I did it! …2a plats! 😀

Helt sjukt, blev så chockad så jag knappt fattade va som hände! Men nu sitter jag här hemma med min fina pokal på sängbordet o ba känner mej allmänt konstig. 🙂

Känns som om jag vunnit, för jag klarade det! Inte många som kanske fattar hur tufft det varit, speciellt sista dagarna…finns knappt ord för att beskriva det, bara de som själv gått igenom det som kan förstå! Från att först i princip nolla kolhydrater o träna som ett djur till att sen nolla vatten och endast käka riskakor i två dagar…tror ni man mådde bra igår eller? haha …fyyfaaaan…hela gänget va so hjärndöda zoombies asso :P.

Trodde aldrig jag skulle klara det, trodde aldrig jag ens skulle lyckas ta mig upp på scen, för verkligen ALLT var emot mig igår. Började redan när jag vaknade upp på morgonen o såg migsjälv i spegeln…färgen hade flagnat bort på flera ställen i ansiktet eftersom huden blir så torr när man inte får vätska (speciellt för mej som redan har superkänslig och torr hud), så fick paniiiik, asso såg ut som om jag hade en såndär hudsjukdom ni vet, me massa kritvita stora fläckar i hela facet. Kul…verkligen. Grät som en bebis.

Sen känedes inte formen bra heller, tappade sjuuukt mycke massa nu sista tiden så kände mig som en tanig liten sparv typ o bikinitrosorna va nästan för stora för mig haha…ouääääh! 😀 haha  Sen fortsatte kaoset, mina skor jag beställt va alldeles för stora, håret blev katastroooof då jag råka lägga i hårolja istället för värmeskydd…(ah ni ser ju hur bright i skallen man är när man dietar haha), sen blev allt ba helknas, stress o kaos o huvudet ba snurrade. Trots att jag gick upp redan vid halv åtta på morgonen så var jag på Globen i sista sekund. O där gick man ju vilse också såklart, ingen svaradem ingen visste nånting,…asso ville ba åka hem o lägga mig i sängen o gråta!  Men tillslut fick jag tag i en av tjejerna o inom kort var jag på plats bland de andra i omklädningsrummet.

Bättrade på sminket, försökte rädda håret så gott de gick o så var de ba o dra på sig bikinin o ge sig upp på scenen första gången, var mest som en samling först och tur det för upptäckte så fort jag satte ena foten på scenen att skorna inte skulle kunna användas…alls. MEN som tur var var det en gullig tjej med och tävlade som hade två par med sig, så hon räddade mig helt! <3

Fast kaoset slutade inte där, tror ni inte snillet här hade glömt nummer-brickan hemma…och utan den = ingen tävling. Paniken kom tillbaka , och alla är ju så stressade med sitt eget så ingen som liksom hjälper till i sina tillfällen, men som tur var löste det sig och de lyckades fixa en helt ny bricka till mig! Efter de va de ba o fortsätta försöka göra sig klar, satt på golvet helt snurrig o försökte pilla fast lösnaglar på fingrarna samtidigt som jag tryckte i mig massa riskakor…glamourous lifestyle liksom haha 😀

Aja…tillslut var det dags, nervositeten släppte faktiskt så fort jag kom upp på scen, asso scenskräck är det sista jag har, var mer orolig att jag inte skulle duga liksom, utseende o kroppsmässigt dåra. Men fick first callout o mittenpacering redan där som jag sen fick höra var jävligt positivt så då blev man lite lugnare….även om jag veeerkligen inte förväntade mig någon placering!

Tiden gick o gick o man kände sig mer o mer trasig o sliten, riskaka efter riskaka o inget o skölja ner det med, lite sådär “kamel i öknen” känsla liksom. 😛 Alla slutade snacka om mat o godis vid den här tiden…va ba vatten man tänkte på…eller vad som helst som var drickbart! Men va ba o hålla ut, alla satt i sina små hörnor helt inne i sina egna små världar typ o ba väntade. Ett par timmar senare var et dags för final, så upp på scen igen…inte mycket energi kvar i kroppen men försökte ändå så gott det gick att vara så närvarande som jag kunde..,och så illa kan det ju inte ha sett ut…för som sagt…andra platsen fick man! När de ropade mitt nummer blev jag helt seriöst så chockad så jag trodde jag hade hört fel. Jag är otroligt självkritisk (fullt medveten om det) och har så extremt höga krav på migsjälv så eftersom jag kände mig som jag verkligen inte var i tillräckligt bra form eller lika bra som de andra så fattade jag knappt va som hände när jag fick den feta pokalen i handen haha….glad tjej!  Senaste veckorna, eller t.o.m månaderna…har jag gått o oroat mig o känt att jag inte ens skulle kunna ställa upp…faktiskt mått riktigt dåligt över det. Och kändes riktigt knas att inte heller ha nån som stöttade en i detta, kämpat på helt själv liksom. Sjukt stolt nu!!!!  🙂

Min söta vän Cathrine bev trea och Johanna vann….vilket jag hade gissat, sjukt bra form hade hon o hon har ju även tävlat innan, så den första platsen var hon absolut värd. 🙂 Kul att alla tre var BMR tjejer! 😀

Men men…gick ner med fetaste leendet på läpparna o tänkte att yeeeees…vatteeeeen! Men neeedu…inge vatten för oss…en gång till skulle vi ju upp. Sista gången (overall titeln), vet jag att jag var så lost när jag gick upp på scenen att jag knappt fattade att jag stod där, kroppen sa ifrån då och vet inte ens om jag log faktiskt, vände vingligt, noll balans i poserna osv,..så nån overall vinnare blev man ju inte, men de bryr jag mig inte om, glad som det är! 🙂

In i omklädningsrummet, hällde i mig typ 2 liter vatten, en banan och 2 proteinbars o sen irrade man ut och begav sig hem. Var så trött men ändå så pigg på samma gång! Tog måånga timmar innan jag kunde somna sen fast hela kroppen va som ett lik liksom. Och vaknade tidigt gjorde man också, så människa är man inte riktigt än. 😛 Blir lite rehab nu…maaaassa mat, mycket vila, mindre träning osv. Men absolut inte sista gången jag gör detta, tävla ska jag göra! 😀 …Får se när nästa gång blir, vinter skulle jag gissa, blir nog perfa, så hinner man bygga upp sig lite igen o förbättra saker. 🙂 Vill framförallt ha tillbaka mina former…helst typ NU …IDAG…haha…asso  benen o rumpan är ju väck asso…heelt…o ändå fick jag komplimanger för rumpan igår konstigt nog……känner mej totalt formlös haha…men blir ju så, tuff diet o speciellt när man kör så tufft som jag tvingades göra sista veckorna p.g.a min lilla semester mitt i dieten, så aa..man tappar rätt snabbt när man gör så tyvärr. Men förhoppningsvis är muskelminnet där så att de fixas tillbaka snabbt. 🙂

Idag blir det nog soffan och jag.. obeskrivlig matkoma just nu…chock för kroppen typ…så kan inte lova mer uppdate just nu haha… 😀

Puss o kraam och tack för alla gratulationer! Vill även tacka bästa teamet BMR sports nutrition och vackra Gia som har Ladore.se för de superfina örhängena som gjorde min outfit komplett!  <3<3<3

//T

[facebook]

finalfinall

10359165_10152169944953635_3968698061427646642_n

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Thereze Hernetoft

 • Nya tag!

  Hallå på er! Ett bra tag sen man uppdaterade något här men detta ska det allt bli ändring på. Fått mycket...

  Thereze Hernetoft2015/09/29
 • Kosttillskott: varför, när, hur, vad???!

  Här sitter man med pwo målet framför sig och precis klickat hem en ny beställning med lite härliga kosttillskott. Denna gång...

  Thereze Hernetoft2015/08/27
 • BMRdag 15/8! :)

  MISSA INTE! Nu nästa lördag, den 15e augusti så kommer jag och två andra ur BMR familjen och besöker Enköping och butiken...

  Thereze Hernetoft2015/08/06
 • Mina tankar och tips om periodisering, variation och upplägg

  Så gott som klar med klientjobb för dagen och ska snart sätta mig och skriva ihop ett nytt träningschema åt migsjälv,...

  Thereze Hernetoft2015/06/17
 • Älskar du choklad? 3 enkla nyttiga recept! :)

  Älskar du choklad? Är det kanske t.o.m boven som gör att du inte lyckas hålla dieten? Ingen fara! 🙂 Det går...

  Thereze Hernetoft2015/05/28
 • BMR dag 31 maj! :)

  Missa inte! Den 31 Maj är det dags för BMR-dag på Gymbutiken i Jakobsberg här i Stockholm. Jag och sötnosen Danijela...

  Thereze Hernetoft2015/05/14
 • Mina åsikter och tankar kring ätardagar

  Bra eller dåligt? Fuska en hel dag eller bara en måltid? Ät va du vill? Det talas mycket om ätardagar nu...

  Thereze Hernetoft2015/04/19
 • 10 smarta diet-tips :)

  Finns miljoner av tips och trix man kan tänka på och använda sig av under en deff, här är några smarta...

  Thereze Hernetoft2015/03/25
 • Skillnaden mellan att deffa och att banta

  Veckorna flyger iväg och här står man nu under tävlingsdiet. Inte mycket tid kvar så tufft kommer det bli och mycket...

  Thereze Hernetoft2015/03/23