Connect
To Top

Vilka Övningar Är Bäst För Att Få Fram Sexpacket?

Vilka Övningar Är Bäst För Att Få Fram Sexpacket?Jag tränar magen varje pass. Crunches, plankan och massa annat som är jobbigt förmagen. Styrkan ökar lite varje pass, men fettet är kvar. Hur får jag fram sexpacket?

Ingen magträning i världen ger dig ett sexpack. Synliga magrutor handlar i första hand om fettprocent, inte styrketräning. Styrketräning gör magen starkare. Och även om detta förbättrar dina odds, genom att bygga magmuskler, så kommer du inte se dina magrutor om du inte gör dig av med fettvävnad som döljer dina magrutor.

Räkna med att du behöver komma ner under 12 procent kroppsfett för estetiskt tilltalande resultat. En stor anledning till att många tränande inte lyckas göra sexpacket synligt är dåligt tålamod. För många gånger är fettet på magen helvetiskt svårt att bli av med.

Det kanske till och med släpper sist. Nyckeln till framgång är en noga kontrollerad kalorirestriktion över en längre tidsperiod. Minst 12-16 veckor med högfrekvent styrketräning (5-6 pass per vecka), någon form av högintensiv kardio åtminstone 3-4 gånger per vecka, och en väl genomtänkt diet med ett underskott på minst 500 kalorier är en idiotsäker strategi. Sluta inte träna magen för den sakens skull. Kosten är kanske den enskilt viktigaste faktorn, men det är fortfarande viktigt att träna magen om du vill ha snygga magrutor.

Mathias Zachau är sedan februari 2015 chefredaktör för svenska Iron Man Magazine. När Mathias inte skriver artiklar om styrketräning och muskeltillväxt coachar han atleter inom fitness, bodybuilding och men’s physique och andra tränande online. Mer info om Mathias hittar du på www.mathiaszachau.com och instagram.com/mathiaszachau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Bränna Fett