Connect
To Top

work work work

+ 6 kg. Vägde mig idag, +6 kg sedan tävlingen och efter allt grisande i helgen. Hade en cheatweekend kan man lugnt påstå och käkade allt jag kunde tänkas vara sugen på. Nu är mina cravings borta iaf lol 😛 Fortfarande svullen som en balong, men lite av vätskan släpper väll så småning om nu när jag börjar följa mitt kostschema istället för att gå loss på munkar och skräpmat 🙂 Tog en pw imorse för att rensa ur kroppen lite, var så skönt! Satte mig därefter och jobbade i 2 timmar och sedan åkte jag och tröstshoppade lite haha! Eftersom formen inte är lika snygg längre så behöver jag nya kläder för att kompensera, logiskt visst? Funderar även på att gå o göra en makeover med håret för att bli på bättre humör haha!
Efter 3 timmars shopping åkte jag till gymmet för att dra av ett ben/mag pass. Det gick så sjukt bra, med en kropp sprängfylld med kolhydrater fick jag sånt sjukt tryck i ben o glutes, shit så jag saknat den känslan vid träningen! Vid diet är det ju inte lika kul att träna alla gånger, motivationen håller man uppe pga att man ser så bra ut men passen i sig är inte lika bra såklart. Svettades som en gris och var klar efter 70 min ca. Låg o stretchade ett tag och drog sedan hem för att äta, duscha och fortsätta jobba ett tag innan jag mötte upp Carlito efter hans pass. Nu håller jag på med hans mat inför imorgon samtidigt som jag jobbar. Jag sköter ju hans diet inför hans debut i NPC i USA och därför lagar jag maten också så det ska bli helt rätt och han ska slippa tänka på det. Bara 5 veckor kvar till tävling så det är tight med tid! Men det kommer gå super, det vet jag 🙂 Mycket coachning nu haha, hela mina dagar handlar seriöst bara om träning , från det att jag vaknar till jag går och lägger mig. Är det inte min egen så är det andras – både folk som ska upp på scen och de som “bara” vill komma i form. Men jag klagar inte, träning är mitt liv och jag älskar det verkligen! <3

10374400_10154185913025637_1828958571_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Cathrine Holst

 • long time no see

  Hej på er läsare! Varit väldigt dött här på sista tiden, jag hinner helt enkelt inte med. Knappt jag får vardagen...

  Cathrine Holst2014/06/18
 • Sitter nu med en stor skål proteingröt (protelux o havregryn) och laddar upp inför dagens pass. Sjukt trött efter en lång...

  Cathrine Holst2014/05/28
 • En önskan

  Om jag fick en önskan just nu, så vore det att dygnet skulle ha fler timmar. Så mycket att göra och...

  Cathrine Holst2014/05/27
 • Make up tips!

  Tänkte ge er ett litet tips på make up! Jag använder mig typ alltid av mineralsmink när jag sminkar mig. Det...

  Cathrine Holst2014/05/25
 • 18 maj

    Frukosten är uppäten och sitter fortfarande kvar framför tvn/datorn och slöar. Baby har redan varit ute på pw som jag...

  Cathrine Holst2014/05/18
 • 17 maj

  Sitter här vid frukostbordet med en ovan känsla, jag är mätt och maten på tallriken är inte ens halvklar. Jag har...

  Cathrine Holst2014/05/17
 • Proteincake

  Recept på proteincake som jag postade på IG tidigare idag 1 portion protelux (jag körde på en vanilj/päronprotein + hallon som...

  Cathrine Holst2014/05/16
 • Hej! Tänkte skriva och berätta att jag lever fortfarande 😉 Har varit så mycket på sista tiden, helt sjukt! Och inte...

  Cathrine Holst2014/05/14
 • Comp day!

  God morgon mina fina! Nu är dagen som jag har väntat på så otroligt länge äntligen här! Helt stört! Vi ska...

  Cathrine Holst2014/05/10